Ga naar inhoud

Te koop: appartement Gruitberg 37A 6511 KV Nijmegen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 475.000,- k.k.

Unieke kans voor wie ruim wil wonen (woonoppervlakte ca. 160 m2) midden in de stad met een flink zonnig dakterras ter grootte van ca. 32 m2.
Door een mooie ligging in het centrum van Nijmegen ben je direct bij alle voorzieningen. Om te shoppen, lekker uit eten te gaan of gewoon op een terrasje te gaan zitten hoef je nog geen 5 minuten te lopen.
Op fietsafstand bevindt zich de Universiteit, het Radboud ziekenhuis, het mooie natuurgebied de Stadswaard aan de Waal en de Ooijpolder.
Deze ruime bovenwoning bevindt zich boven opticien Pearle in de Broerstraat maar is bereikbaar via het achtergelegen pleintje “de Gruitberg”.

Als je de voordeur opent zie je een hal (waar je enkele fietsen kunt stallen) met de trap naar boven. Bovenaan bevindt zich een hal met twee deuren, waarvan een deur toegang geeft naar de achterkamer van de woning en de andere deur uitkomt op het eerdergenoemde dakterras waar een berging te realiseren is.
Ook vanaf het dakterras is de woning via de keuken bereikbaar. Via de keuken kom je in de hal en daar bevinden zich een toilet en een garderoberuimte voorzien van twee inbouwkasten. Vanuit de hal kun je verder naar een aparte woonkamer aan de voorzijde. De woonkamer is mooi licht en heeft drie grote ramen met Franse balkons van waaruit je een leuk uitzicht hebt over het winkelend publiek. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime eetkamer die grenst aan het dakterras.

Op de tweede verdieping bevindt zich een overloop met toegang tot vier slaapkamers en een toilet. Deze kamers zijn allemaal voorzien van inbouwkasten. Er is een badkamer met ligbad, een dubbele wasbak en een apart toilet.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1951;
– Perfecte centrale locatie;
– Ruim appartement dat veel mogelijkheden biedt;
– De bovenwoning is voorzien van kunststof ramen en kozijnen voorzien van dubbel glas;
– Oplevering kan per direct plaatsvinden;
– De woning wordt verkocht middels niet bewoningsclausule (verkoper heeft er zelf niet gewoond);
– Er is geen lijst van zaken hetgeen betekent dat de woning wordt opgeleverd zoals bezichtigd;
– Het bestemmingsplan biedt ruimte om er aan de voorzijde één verdieping op te bouwen en aan de achterzijde wellicht nog twee verdiepingen;
– Het pand is aan de buitenzijde goed onderhouden en voorzien van kunststof ramen en kozijnen maar moet aan de binnenzijde gemoderniseerd worden. Voor een koper met affiniteit met de bouw zijn er nog mogelijkheden om een aantal studio’s te realiseren;
– Ondersplitsen is toegestaan en voor wonen boven winkels gelden geen parkeereisen.

  • 160 m2
  • 222 m2
  • 5

Kenmerken Gruitberg 37A

Overdracht

Vraagprijs€ 475.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte222 m2
Woonoppervlakte160 m2
Inhoud541 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1951
Dak typePlat dak
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Gruitberg 37A

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

79%

20% NL

17%

20% NL

3%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod