Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Goethesingel 108 7207 PM Zutphen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 315.000,- k.k.

Aan de mooie, groene Goethesingel staat deze keurig onderhouden tussenwoning. Parkeren kan voor de deur en in de achtertuin, op het zonnige zuiden, staat een houten berging. Op de eerste verdieping zijn twee (mogelijk drie) slaapkamers en er is een vaste trap naar de tweede verdieping, waar een grote kamer ook als slaapkamer gebruikt kan worden.

De woning staat in Leesten Oost; een rustige woonwijk aan de rand van Zutphen met alle benodigde voorzieningen op loopafstand: een winkelcentrum, kinderopvang, basisschool, skatebaan en speelvoorzieningen voor de kleine en grote buurtkinderen maken het wonen in deze wijk populair.

Indeling:
Begane grond:
De hal met laminaatvloer is een mooie, lichte ruimte met de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Rechts in de hal is de toiletruimte met fonteintje, uitgevoerd in lichte kleuren.
Vanuit de hal loop je de tuingerichte woonkamer in, met grote ramen aan de zuidkant en een deur naar het terras. Omdat de eettafel in de keuken staat, kan de woonkamer geheel als zitkamer worden ingericht.
Aan de voorzijde is de eetkeuken met een handige bergkast onder de trap en mooi uitzicht naar het groen in de voortuin. De wandopstelling is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Verrassend is de indeling op de eerste verdieping, met een ruime overloop over de hele breedte van de woning. Aan de achterzijde is een zeer ruime slaapkamer van ruim 15 m2, met de mogelijkheid om deze te splitsen. De nagenoeg vierkante slaapkamer aan de voorzijde is ca. 10 m2 groot.
Niet alleen de slaapkamers, maar ook de badkamer is ruim. Aan rechterzijde staat een groot wastafelmeubel en de rest van de badkamer is ingedeeld met een douchehoek en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
Onder het hoge, schuine lessenaarsdak is een grote kamer met twee ramen aan de voorzijde. Aan de kant van de trap is de opstelling van de HR-ketel en de wasmachine. De rest van deze kamer is klaar voor een nieuwe invulling, als kinderkamer of fijne werkplek aan huis.
Exterieur:
In de voortuin staat veel groen, waardoor er vanaf de openbare weg geen inkijk is. De achtertuin is gesitueerd op het zuiden en fraai ingedeeld met een groot zonneterras en een overdekt terras bij de berging. Beplanting in mooie kleuren geeft de tuin een mooie uitstraling en voorzieningen als buitenzonwering, verlichting en een achterom zijn aanwezig.

Bijzonderheden:
– Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
– Houten kozijnen, voorzien van dubbel glas;
– Verwarming en warm water via een gehuurde HR-ketel (Intergas, 2021);
– Mogelijkheid tot vier slaapkamers;
– Zonnige achtertuin (zuid);
– Energielabel …

  • 108 m2
  • 126 m2
  • 3

Kenmerken Goethesingel 108

Overdracht

Vraagprijs€ 315.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte126 m2
Woonoppervlakte108 m2
Inhoud384 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2004
Dak typeLessenaardak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Goethesingel 108

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

47.340

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

23%

20% NL

25%

20% NL

52%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod