Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Warnsveldseweg 64 7204 BG Zutphen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 515.000,- k.k.

Aan het begin van de Warnsveldseweg, schuin tegenover de Watertoren en met een groenstrook voor de deur, staat deze fraai verbouwde jaren dertig erkerwoning waar karakter en sfeer volop aanwezig zijn. In 2020 is de keuken vernieuwd, in stijl met de rest van het woonhuis. Terwijl je rondloopt, zie je glas in loodramen, granitovloeren, ornamentenplafonds, paneeldeuren en de originele en suite verdeling. Er zijn vijf slaapkamers, twee toiletruimtes, een moderne badkamer en de mooi aangelegde tuin met recent geplaatste berging is gesitueerd op het zuiden.

Het is fijn wonen aan de Warnsveldseweg in het mooie, groene Zutphen. Om de hoek, aan de Berkel, is een speeltuin voor de kinderen en scholen (basis- en middelbaar onderwijs) zijn op fietsafstand. Via de Laarstraat loop je zo het centrum in naar de supermarkt, winkels, terrassen en je favoriete restaurant. De bushalte met goede verbindingen naar omliggende dorpen en steden is iets verder in de straat. Het treinstation is iets meer dan 1 kilometer fietsen.

Indeling:
Begane grond:
De entree met glas in loodramen, hoog plafond en granitovloer is het toppunt van sfeer en karakter. Via de originele vestibuledeur loop je vervolgens de hal in, met de fraaie trapopgang en paneeldeuren. Ook in de hal ligt een granitovloer, die in 2020 is gepolijst. Achter de paneeldeuren zijn de woonkamer, eetkamer, keuken, toiletruimte met fonteintje en de trap naar de wijn-/provisiekelder.
We gaan eerst naar de woon-/eetkamer, waar de en suite verdeling is behouden. De woonkamer met marmeren schouw bevindt zich aan de voorzijde en de aansluitende eetkamer staat via schuifdeuren in verbinding met de tuinkamer. Je oog valt op de hoge ornamentenplafonds, houten vloer, de glas in lood ramen, schuifdeuren, een tweede marmeren schouw en de originele kasten. Al deze elementen, merendeels origineel vanuit de jaren 30, zijn tijdens uitgevoerde verbouwingen gelukkig behouden.
In 2020 is de keuken geheel vernieuwd. De ruimte is ingedeeld met een lange wandopstelling in een klassieke stijl, met een schouw en grote spoelbak. Het granito aanrechtblad past perfect in het geheel. Alle benodigde apparatuur is aanwezig: een stijlvol Stoves gasfornuis met meerdere ovens, een afzuiging (in de schouw), quooker, een vaatwasser en een koelkast. Een extra koelkast en een vriezer staan in de kelder.

Eerste verdieping:
Sfeer, ruimte en lichtinval zijn ook aanwezig op de eerste verdieping. Op de overloop, met hoog plafond en houten vloer, zie je maar liefst zes paneeldeuren. Achter deze deuren zijn drie slaapkamers, de badkamer, een inbouwkast en een toiletruimte met fonteintje.
Aan de voorzijde is de ruime hoofdslaapkamer met brede erker, marmeren schouw en drie inbouwkasten. Slaap je liever aan de achterzijde, hier is een ruime tweepersoonskamer met twee inbouwkasten en openslaande deuren naar een ruim balkon. De derde slaapkamer, met enkele inbouwkast, heeft een eigen balkon op het zuiden. Stijlplafonds, houten vloeren, glas in lood bovenramen en paneeldeuren zorgen in alle slaapkamers voor de juiste sfeer.
De moderne badkamer met groot raam is fraai ingedeeld met zwarte wand- en vloertegels, een dubbele wastafel, grote spiegel, een nis voor de handdoeken en een inloopdouche.

Tweede verdieping:
Twee dakkapellen zorgen voor extra ruimte en lichtinval op de tweede verdieping. Als eerste is er de overloop, met de opstelling van de HR-ketel en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Verder zijn er twee slaapkamers, waarmee het totaal op vijf komt. Beide slaapkamers zijn van goed formaat en voorzien van een inbouwkast. De gehele verdieping is voorzien van een kurkvloer.

Exterieur:
De voor- en achtertuin zijn een oase van groen en sfeer, in de stad. De voortuin met originele tuinmuur is gesitueerd op het noorden en de achtertuin op het zonnige zuiden. In april 2024 is de houten tuinberging met overkapping geplaatst en er is een poort naar de steeg, dus de berging is een prima plek voor de (kinder)fietsen.

Bijzonderheden:
– De voortuin is, net als bij meerdere woningen in de straat, officieel eigendom van de gemeente;
– Achterzijde dak (inclusief balken en dakkapel) is in 2016 vernieuwd;
– Voorzijde dak is door vorige eigenaar omstreeks 2014 vernieuwd;
– De gehele dakconstructie op zolder is in 2016 geïsoleerd met 90 mm steenwol;
– De keukendeur, openslaande serre deuren en twee zijramen zijn in 2024 geheel vernieuwd;
– Buitenschilderwerk gefaseerd uitgevoerd in 2016, 2018 en 2020;
– De openslaande deuren en twee zijramen staan in de grondverf (in 2024 vernieuwd);
– Houten kozijnen met dubbel glas (deels HR+/HR++), glas in lood is voorzien van voorzetramen;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit Trendline CW5, 2020);
– Wilgen tenen schutting/poort nieuw geplaatst in 2023;
– Tuinberging met overkapping is geplaatst in april 2024;
– Energielabel C

  • 166 m2
  • 157 m2
  • 5

Kenmerken Warnsveldseweg 64

Overdracht

Vraagprijs€ 515.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte157 m2
Woonoppervlakte166 m2
Inhoud643 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1938
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers11
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Warnsveldseweg 64

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

47.340

Vergelijkbaar woningaanbod