Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Groenoord 281 2401 AS Alphen aan den Rijn

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 425.000,- k.k.

Verrassend ruime eengezinswoning met garage en tuin op het zuiden naar eigen smaak af te werken!

Deze gezinswoning met 5 slaapkamers heeft een enorme hoeveelheid ruimte, beschikt over een grote garage, is voorzien van zonnepanelen en ligt fijn in de groene wijk Groenoord. De wijk Groenoord kenmerkt zich door de groene uitstraling en betreft een kindvriendelijke en rustige wijk. Op steenworpafstand van de woning bevindt zich een basisschool en ook andere scholen zijn op korte afstand van de woning te vinden. Ook is winkelcentrum ‘De Herenhof’ op enkele minuten fietsen te vinden en zijn voor de waterliefhebbers zowel de Heimanswetering als de Oude Rijn dichtbij. De uitvalswegen en verschillende busverbindingen richting de grote steden van de Randstad zijn dichtbij. Ook Schiphol is via een directe busverbinding te bereiken.

Vooruitlopend op een vrijblijvende bezichtiging geven wij u onderstaand alvast een overzicht van de indeling en afwerking van de woning.

Begane grond:
Via de voortuin loopt u richting de voordeur van de woning. De ruime betegelde hal heeft voldoende ruimte voor de garderobe en geeft u toegang tot de meterkast, toiletruimte met fonteintje en woonkamer.

De woonkamer is een heerlijk lichte ruimte welke verdeeld is in een zithoek en eetgedeelte. Aan de voorzijde is het zitgedeelte gelegen welke vanwege het grote raam heerlijk licht is. Op de vloer ligt parket en de wanden zijn wit afgewerkt. Het eetgedeelte ligt aan de achterzijde van de woning en is vanwege de grote raampartij wederom licht. Tussen het eetgedeelte en de entreehal bevindt zich nog de trapopgang. De trapopgang is door middel van een glazen pui netjes afgesloten en onder de trap heeft u nog de mogelijkheid om wat spullen op te slaan.

De keuken is afgesloten van de woonkamer en opgesteld in een L-vormige opstelling. De keuken dient gemoderniseerd te worden en beschikt op dit moment over tegels op de vloer en tegels op de wanden. In het rvs-werkblad zit op dit moment een dubbele spoelbak verwerkt en tevens staat er een losse 4-pits inductiekookplaat met oven en koelkast in de keuken.

Via de deur in de keuken stapt u vervolgens de achtertuin in. De tuin is gelegen op het zonnige zuiden waardoor u nagenoeg de gehele dag de zon in de tuin hebt staan. In de tuin vindt u een mooie combinatie van tegels, groen en water en is een sfeervol geheel. Achter in de tuin staat de royale garage. Deze is zowel vanuit de tuin als vanaf het achtergelegen woonerf te bereiken. Het woonerf aan de achterzijde is een kindvriendelijk gedeelte met een grasveld waar kinderen veilig en rustig hun gang kunnen gaan.

Eerste verdieping:
Via de trapopgang op de begane grond komt u boven op de eerste verdieping. Vanuit hier heeft u toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. De grote slaapkamer aan de achterzijde is de ouderslaapkamer. Een heerlijke ruime kamer welke toegang geeft tot het zonnige balkon. De slaapkamer direct naast de ouderslaapkamer is een kleinere kamer welke ideaal te gebruiken is als kinderkamer/kantoor of kastenkamer. De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde en is ook verrassend ruim. Deze kamer beschikt over een wastafel.

De badkamer is naast deze slaapkamer gelegen. De badkamer is van mooi formaat en beschikt over een inloopdouche, wastafel, staand toilet en radiator.

Tweede verdieping:
Via de trapopgang komt u vervolgens op de overloop van de tweede verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot een enorme slaapkamer, een kleine slaapkamer en een wasruimte. De wasruimte is gelegen aan de achterzijde en is naast de aansluitpunten van de wasmachine voorzien van de opstelplaats van de C.V.-ketel (Vaillant) en omvormer van de zonnepanelen.

De slaapkamer op deze verdieping is enorm en gelegen van de voorgevel tot achtergevel. Op dit moment werd de ruimte gebruikt als kantoor en is de ruimte afgewerkt met een laminaatvloer en neutrale wanden. Ook deze slaapkamer heeft toegang tot een balkon op het zuiden. De laatste kleine slaapkamer ligt aan de voorzijde en is ideaal te gebruiken als opslag of kantoor.

Bijzonderheden:
– Zeer ruime gezinswoning met liefst 5 slaapkamers
– Heerlijke tuin gelegen op het zonnige zuiden
– Woning voorzien van garage in achtertuin
– Grotendeels beschikt de woning over dubbele beglazing
– Dak voorzien van 12 zonnepanelen, geplaatst in 2015
– Energielabel A

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 148 m2
  • 171 m2
  • 5

Kenmerken Groenoord 281

Overdracht

Vraagprijs€ 425.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte171 m2
Woonoppervlakte148 m2
Inhoud515 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1975
Dak typePlat dak
IsolatievormenMuurisolatie, Grotendeels dubbelglas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Groenoord 281

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

30%

20% NL

34%

20% NL

36%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod