Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Jan van Zutphenstraat 27 7523 GX Enschede

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 275.000,- k.k.

Jan van Zutphenstraat 27 te Enschede

Gelegen aan de rand van de woonwijk “Deppenbroek” vinden we deze uitgebouwde HOEKWONING met eigen oprit, drie slaapkamers, inbouwkeuken, een vrij gelegen achtertuin en aangebouwde stenen garage.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het gezellige stadscentrum, uitvalswegen (A1) en het fraaie buitengebied. Dichtbij gelegen zijn diverse winkels, scholen, sport-/en speelvoorzieningen en de Kinderboerderij Noord.

Al deze elementen maken het woongenot helemaal compleet.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Plan dan nu snel een bezichtiging!

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met toilet, meterkast, vaste trapopgang naar de eerste verdieping (met daaronder de kelderkast), woonkamer en keuken.

De riante straat-/ en tuingerichte woonkamer meet een oppervlakte van circa 31m² en is voorzien van een massieve houten parket vloer.

De open keuken is voorzien van een moderne inbouwkeuken met volop berg-/ en kastruimte. U heeft als bewoner de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: koelkast, 4-pits inductiekookplaat, combi-/magnetronoven, vaatwasser en een afzuigschouw. Daarnaast beschikt de keuken over een apothekerskast en de aansluiting voor de wasmachine. Tevens geeft de keuken rechtstreeks toegang tot de achtergelegen tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met de badkamer en een drietal slaapkamers. De drie slaapkamers meten oppervlaktes van circa 12, 9 en 6 m². De slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt over vaste kastruimte.

De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, radiator en een wastafelmeubel. Ventilatie geschiedt op natuurlijke wijze.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken verdieping met volop bergruimte. Ook bevindt zich hier de opstelplaats voor de elektrische boiler.

Tuin, oprit en garage:
De op het westen gelegen achtertuin is aangelegd met bestrating en beplanting. Via de tuin is de garage te bereiken. De garage meet een oppervlakte van circa 24 m² en is voorzien van elektra, water en de opstelplaats voor de Cv-ketel. Voor de garage een royaal oprit met plek voor meerdere auto’s.

Overige bijzonderheden
Bouwjaar omstreeks 1962. De perceeloppervlakte bedraagt 246 m², het gebruiksoppervlak wonen circa 86 m² en de woning heeft een inhoud van rond de 440 m³. De warmwatervoorziening geschiedt door middel van een Daalderop 80 liter elektrische boiler en de verwarming geschiedt middels een Remeha Quinta 28 C Cv-ketel uit 2009 (eigendom).
Het energielabel is een G.

”Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl”

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

  • 86 m2
  • 246 m2
  • 3

Kenmerken Jan van Zutphenstraat 27

Overdracht

Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte246 m2
Woonoppervlakte86 m2
Inhoud440 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1962
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGrotendeels dubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Jan van Zutphenstraat 27

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

158.140

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

49%

20% NL

25%

20% NL

26%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod