Ga naar inhoud

Te koop: appartement Koraalzwam 111 2403 ST Alphen aan den Rijn

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 315.000,- k.k.

Fraai afgewerkt en ruim 3-kamerhoekappartement met zonnig balkon op het zuidwesten!

Aan de rand van Alphen aan den Rijn, ligt dit modern afgewerkt appartement in een kleinschalig appartementencomplex met lift. De woning heeft naast de ruime woonkamer, 2 ruime slaapkamers , waardoor er voldoende mogelijkheden zijn voor een kinderkamer of bijvoorbeeld een werkkamer. Vanaf 2015 is het appartement compleet gemoderniseerd. Hierdoor is het appartement fraai afgewerkt en zonder (veel) te klussen te betrekken! Vanuit de VvE zijn alle kozijnen al vervangen voor kunststof kozijnen met triple glas wat zorgt voor een uitstekende isolatie.

Het appartement ligt aan de rand van Alphen aan den Rijn in een rustige en groene omgeving. Vanuit het appartement heeft u zicht op het Zegerpad met haar vele bomen en een waterpartij. Hiervandaan wandel en fiets je zo richting poldergebied, het “Heempark” en Park Zegersloot met vele recreatiemogelijkheden, zoals het Zegerstrand en een kinderboerderij. Diverse voorzieningen als zwembad “Aquarijn”, basisscholen en winkelcentra “Ridderhof en “Herenhof” bevinden zich in de buurt. Er is een bushalte op korte loopafstand en met de auto bent u zo op de N11 en de N207. Hierdoor zijn grote steden als Leiden, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam snel te bereiken.

Begane grond:
Het complex heeft een afgesloten centrale entree met brievenbussen en intercom. Vanuit hier kom je in de keurig verzorgde hal met lift en trappenhuis. Voor het complex is voldoende parkeergelegenheid waar je zonder parkeervergunning kunt parkeren. Er is een aparte gang voor de fietsenbergingen. Bij dit appartement hoort een eigen fietsenberging. Daarnaast is er een gezamenlijke tuin waar bewoners en hun gasten gebruik van mogen maken.

1e verdieping:
Via een korte galerij komt u bij de voordeur van dit appartement. Hierna komt u in de ruime hal met een meterkast, inpandige berging en een toiletruimte. De toiletruimte is modern uitgevoerd met een vrij hangend toilet, een natuurstenen fontein, witte wandtegels en grijze vloertegels. In de inpandige berging is de aansluiting voor de c.v.-ketel (2022) en voldoende plek om wat spullen op te bergen.

Vanuit de hal is er toegang tot de moderne en ruim opgezette keuken. De keuken bestaat uit een hoge kastenwand, een keukenblok en een kookeiland met bar. De bar is ideaal voor het ontbijt of voor wat gezelschap tijdens het koken! Daarnaast bestaat de keuken uit de volgende inbouwapparatuur:
– gaskookplaat
– afzuigkap
– combi-oven
– koel-/vriescombinatie
– vaatwasser

De woonkamer is heerlijk ruim en biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel en een grote bank. De verschillende raampartijen zorgen voor licht en geven een speels effect. Vanuit de woonkamer is er een deur naar een diep balkon op het zuidwesten. Hier kun je heerlijk van de middag- en avondzon genieten.

Via de woonkamer is er een deur naar de ouderslaapkamer. De slaapkamer heeft een directe toegang tot de moderne en ruime badkamer met douche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasapparatuur. De badkamer is modern afgewerkt met grijze vloertegels en witte wandtegels en is ook via de hal bereikbaar. Naast de ouderslaapkamer is er een 2e ruime slaapkamer. Deze is ideaal als kinderkamer of hobby-/werkkamer.

Door het hele appartement ligt dezelfde fraaie laminaatvloer en ook alle wanden zijn keurig verzorgd afgewerkt.

Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 215,- per maand.
De stukken van de V.V.E. worden zichtbaar in uw move account na het inplannen van de bezichtiging bij deze woning.

Bijzonderheden:
– Ruim 3-kamer appartement.
– Verzorgd appartementencomplex met lift.
. Kunststof kozijnen met triple glas.
– Balkon op het zuidwesten
– Gelegen in een groene omgeving met voorzieningen in de buurt
– C.v.-ketel uit 2022
– Energielabel B

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 82 m2
  • 2

Kenmerken Koraalzwam 111

Overdracht

Vraagprijs€ 315.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte82 m2
Inhoud264 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1976
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDriedubbel glas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Koraalzwam 111

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

28%

20% NL

33%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod