Ga naar inhoud

Te koop: appartement Kerkbrink 21a 3621 AN Breukelen

Lyanne Metz Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Onder bod

€ 189.000,- k.k.

Een droom voor starters, studenten of alleenstaanden: een studio in het hartje van Breukelen! Deze studio ligt op de eerste verdieping en kijkt uit over de Hazeslinger. De studio ligt op een steenworp afstand van zowel de rivier de Vecht als de gezellige terrasjes op de Kerkbrink.

Een ideale woonomgeving in het centrum van het dorp Breukelen met vele voorzieningen op loop- en fietsafstand, zoals winkels, scholen, supermarkten, terrasjes en diverse eetgelegenheden. Het station van Breukelen ligt op ongeveer 10 minuten fietsafstand. Op 5 minuten loopafstand is Boom en Bosch te vinden, een park waar je heerlijk kunt vertoeven.

Breukelen ligt tussen Amsterdam en Utrecht, het Amsterdam-Rijnkanaal en de rivier de Vecht in. Er zijn allerlei sportgelegenheden zoals een subtropisch zwembad, een voetbal- en tennisvereniging, een roeivereniging en uiteraard kan er zomers genoten worden van bijvoorbeeld de prachtige Vecht, Loosdrechtse en Vinkeveense plassen. De A2 en de diverse provinciale wegen zijn goed bereikbaar. In circa twintig minuten ben je met de auto vanuit Breukelen in Amsterdam en in circa 10 minuten bereik je Utrecht.

Indeling

Gezamenlijke entree met trap naar 2 verdiepingen met in totaal 6 woningen, technische ruimte met CV-ketel. De appartementen liggen boven een horecagelegenheid.

Studio
Entree, hal, lichte woonkamer met open keuken voorzien van 4-pitsgasplaat en afzuigkap. Verder is er een ruime bergkast. De woonkamer is voorzien van dakramen en een dakkapel. De doucheruimte en toilet zijn vanuit de hal toegankelijk.

Bouwjaar: 1920
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 35 m2
Bruto inhoud woning: circa 116 m3
De oppervlakten en algeheel resultaat zijn opgebouwd conform de Branche Brede Meet Instructie (BBMI) afgeleid van de NEN2580. Aan de oppervlakten en inhoud(en) kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijzonderheden:
– De studio wordt binnenkort voorzien van dubbel glas
– Mechanische ventilatie aanwezig
– Servicekosten euro 65,78 per maand exclusief voorschotkosten (gas, water en elektra)
– Gezamenlijke CV-ketel met tussenmeters

  • 35 m2
  • 1

Kenmerken Kerkbrink 21a

Overdracht

Vraagprijs€ 189.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte35 m2
Inhoud116 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1920
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers1
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Kerkbrink 21a

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

64.450

Vergelijkbaar woningaanbod