Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Leuringslaan 68 9356 VN Tolbert

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 499.500,- k.k.

Prachtig gelegen op een hoek in de aantrekkelijke woonwijk Sintmaheerdt staat dit royaal vrijstaand woonhuis op een ruim perceel van 696 m². Een goed onderhouden en verzorgd bewoond huis met veel leefruimte van ca. 167 m², 4 slaapkamers, badkamer, bijkeuken en een aangebouwde garage. Het energielabel is B en de 12 zonnepanelen zorgen voor lage energielasten. De woning ligt op een mooie locatie in een kindvriendelijke woonwijk, nabij scholen en op steenworp afstand van groenvoorziening met speeltuin. Een ideaal gezinshuis!

Het centrum van Tolbert, Leek en landgoed “Nienoord” is op fietsafstand. Op een paar minuten loopafstand ligt de Tolbertervaart, waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur. Daarnaast bieden Tolbert en Leek vele winkel- en sportvoorzieningen. Zowel de stad Groningen als Drachten zijn binnen 15 autominuten bereikbaar, omdat de oprit naar de A7 binnen een paar autominuten te bereiken is. Ook het openbaar vervoer is uitstekend te noemen. Op 4 minuten loopafstand ligt de bushalte, waar ieder kwartier een bus vertrekt naar de Grote Markt in Groningen (via het Centraal Station).

Begane grond:
Ruime entree/hal met meterkast, garderoberuimte, net toilet en trapopgang naar de 1e verdieping. Via de hal kom je in de ruime woonkamer en eetgedeelte (totaal ca. 55m²) met openslaande deuren naar de royale en verzorgde achtertuin. Er zijn veel raampartijen waardoor er veel licht binnenkomt. Semi-open keuken van ca. 12m² voorzien van nette inrichting en inbouwapparatuur en deur naar naar de bijkeuken met witgoedaansluitingen en c.v. opstelling. Vanuit deze ruimte is de ruime garage van 25 m² bereikbaar.

1e Verdieping:
Overloop, 4 ruime slaapkamers en een complete badkamer met douche, ligbad, wastafel met meubel en 2e toilet.

Vliering:
Via een vlizotrap is de ruime bergzolder te bereiken.

Buiten:
De tuin is echt royaal en zeer verzorgd aangelegd met sierborders, gazon en terrassen waar je kunt genieten van de tuin. Waar je ook zit, er is altijd een plek om in de zon of juist in de schaduw te zitten. Achter in de tuin is een houten berging voor opslag.

Goed om te weten:
– Energielabel B;
– Volledig geïsoleerd;
– 12 Zonnepanelen;
– Vloerverwarming in de woonkamer, keuken en hal;
– Royaal perceel van 696 m²;
– Fraaie hoekligging in Tolbert met vrij uitzicht over de straat en groen.

  • 167 m2
  • 696 m2
  • 4

Kenmerken Leuringslaan 68

Overdracht

Vraagprijs€ 499.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte696 m2
Woonoppervlakte167 m2
Inhoud787 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1991
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Leuringslaan 68

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

19.643

Vergelijkbaar woningaanbod