Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Ambachtshof 33 2411 GE Bodegraven

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 350.000,- k.k.

Goed onderhouden tussenwoning met 3 slaapkamers en achtertuin op het zuiden

In een kindvriendelijke woonwijk nabij NS-station en het centrum van het dorp staat deze goed onderhouden en sfeervolle eengezinswoning. De woning heeft een ruime voor- en achtertuin, waarvan de achtertuin op het zuiden is georiƫnteerd.

De woning maakt een verzorgde indruk en kenmerkt zich door haar praktische indeling met o.a. lichte doorzon-woonkamer met open keuken, 3 (eventueel 4) praktische slaapkamers en badkamer op de bovenverdiepingen.

De woning is gelegen aan een rustige woonstraat en nabij voorzieningen zoals basisscholen, winkelcentrum Vromade, het centrum, sportvelden en NS-station (trein en bus). Bovendien zijn de uitvalswegen naar de grote steden van de Randstad (via A-12 en N-11) op korte afstand. Openbaar vervoer met trein en bus, maken Bodegraven tot een aantrekkelijke woonplaats, met op fiets- of wandelafstand de natuurgebieden van de Reeuwijkse en Nieuwkoopse Plassen. Wonen in de omgeving van Ambachtshof kenmerkt zich meer en meer als een jonge buurt, omdat er steeds meer starters zich vestigen en het nodige in hun huis investeren.

Graag nemen wij u in gedachten alvast mee met een rondgang in de woning:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, volledig betegeld toiletruimte met wandcloset, trapkast en toegang tot woonkamer. Ruime en lichte doorzonwoonkamer met zithoek aan de voorzijde, terwijl aan de achterzijde het eetgedeelte is in combinatie met de open keuken. De recht opgestelde keuken is voorzien van 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, vaatwasser, koelvriescombinatie, aansluiting wasmachine en deur naar achtertuin.

Tuin:
Via de deur in de keuken bereikt u de achtertuin of achterom via de gezamenlijke poort. De tuin is voorzien van een buitenkraan, zonwering en een ruime vrijstaande stenen berging. Deze biedt ruimte voor het opstellen van de motoren en/of fietsen, het opbergen van het tuinmeubilair en/of het doen van een klusje. Door de ligging op het zuiden kunt u nagenoeg de gehele dag van de zon genieten.

1e verdieping:
Via vaste trap komt u op de overloop, vanwaar er toegang is tot de separate toiletruimte, 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers. Aan de voorzijde is de 3e slaapkamer en de badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

2e verdieping:
Bereikbaar via vaste trap, voorzolder met opstelplaats c.v.-combiketel (Vaillant, 2005) en toegang tot ruime bergzolder. Door het creƫren van daglicht (middels dakramen en/of dakkapellen) is het mogelijk om een 4e slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden:
ā€¢ Goed onderhouden eengezinswoning met 3 (eventueel 4) slaapkamers;
ā€¢ Achtertuin op het zuiden;
ā€¢ Diverse extraā€™s zoals zonwering en elektrische rolluiken;
ā€¢ Grotendeels dubbel glas;
ā€¢ Energielabel D;
ā€¢ Gelegen op korte afstand van het centrum en NS station;
ā€¢ Prettige en kindvriendelijke woonomgeving;
ā€¢ Perceeloppervlakte 166 m2 eigen grond;
ā€¢ Woonoppervlakte ca. 77 mĀ²;
ā€¢ Oplevering in overleg.

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

  • 77 m2
  • 166 m2
  • 3

Kenmerken Ambachtshof 33

Overdracht

Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte166 m2
Woonoppervlakte77 m2
Inhoud323 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1963
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGrotendeels dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Ambachtshof 33

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

33.733

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

33%

20% NL

31%

20% NL

36%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod