Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Bergen op Zoomstraat 13 5652 KA Eindhoven

Verkocht o.v.

€ 425.000,- k.k.

Uitstekend onderhouden, vanaf 2008 gemoderniseerde tussenwoning met diepe achtertuin op het zonnige zuiden met berging en achterom. Verschillende jaren ’30 elementen zijn mooi bewaard gebleven; terrazzo vloer en paneel deuren. De woning is gelegen in het populaire stadsdeel Strijp, nabij alle gewenste voorzieningen zoals Strijp S, St Trudoplein, scholen, winkels en uitvalswegen. Daarnaast is de woning voorzien van 4 ruime slaapkamers en een goed afwerkingsniveau qua keuken en badkamer. Ook is er veel bergruimte aanwezig.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking, meterkast (8 groepen, 2 kookgroepen en 2 aardlekschakelaars). Praktische provisiekast. Volledig betegeld toilet (2009) met hangcloset en fonteintje. Woonkamer met houten vloer, stucwerk wandafwerking en veel lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde. De glasvezel aansluiting bevindt zich aan de voorzijde in de woonkamer. Half open keuken aan de achterzijde met een L-vormige keukenopstelling (2009) voorzien van vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en verschillende opbergkastjes en lades. Deur naar de achtertuin.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. Slaapkamer 1 aan de voorzijde met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking, raamkozijn van 2014 en rolluik. Badkamer (2009) met hangcloset, inloopdouche, wastafel, decorradiator en rolluik. Slaapkamer 2 aan de achterzijde met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en rolluik. Slaapkamer 3 aan de achterzijde met houten vloer en stucwerk wandafwerking.

2e VERDIEPING:
Open zolderkamer voorzien van dakkapel met kunststof kozijn (2009) en rolluik aan de achterzijde, laminaatvloer, kastenwand, locatie cv-combiketel (Vaillant, 2014) en aansluitingen wasapparatuur. Luik naar een opbergvliering met extra opbergruimte.

TUIN, VERANDA & BERGING:
Voortuin met beplanting. Geheel omheinde achtertuin op het zonnige zuiden met achterom, kunstgras, terras, buitenkraantje, border met vaste beplanting en aan het huis staat een fraaie veranda (2008) met inbouwspots. Achterin de tuin bevindt zich de houten berging (2015) met elektra. De achterom bevindt zich naast de berging, deze is overdekt en voorzien van verlichting.

ALGEMEEN:
– Uitstekend onderhouden, vanaf 2008 gemoderniseerde tussenwoning met diepe tuin op het Zuiden.
– De woning is gelegen in het populaire stadsdeel Strijp, nabij alle gewenste voorzieningen zoals Strijp S, St Trudoplein, scholen, winkels en uitvalswegen.
– Voorzien van dubbele beglazing en nagenoeg geheel voorzien van rolluiken.
– Het dak is na geïsoleerd.
– In 2008 is de woning voorzien van een nieuwe meterkast, veranda, dakkapel.
– In 2009 is de keuken, badkamer en toilet vervangen.
– In 2014 is de cv combiketel vervangen.
– In 2015 is de schuur geplaatst.
– In 2016 is de oven, kookplaat en afzuigkap vervangen.
– Perceel van 151 m² op het zuiden.
– Woonoppervlakte 113 m².
– Inhoud 400m³.
– Energielabel C.
– Bouwjaar 1934.
– Aanvaarding in overleg.

  • 113 m2
  • 151 m2
  • 4

Kenmerken Bergen op Zoomstraat 13

Overdracht

Vraagprijs€ 425.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte151 m2
Woonoppervlakte113 m2
Inhoud400 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1938
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Bergen op Zoomstraat 13

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

226.868

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

50%

20% NL

22%

20% NL

27%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod