Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Jan Steenstraat 185 7944 TT Meppel

Hup & Fidom Garantiemakelaars Meppel
Neem contact met mij op

Onder bod

€ 275.000,- k.k.

Verrassend ruime en lichte tussenwoning met 10 zonnepanelen(2022), een heerlijke diepe achtertuin van bijna 18 meter en 5 slaapkamers.

Deze fijne gezinswoning is gelegen aan een groenstrook en biedt daardoor veel privacy. Aan de voorzijde heeft u de beschikking voor een praktische berging voor uw fietsen. De Jan Steenstraat is gelegen in een kindvriendelijke en gezellige buurt met veel groen in de prettige woonwijk Koedijkslanden, dichtbij alle voorzieningen zoals het geheel vernieuwde winkelcentrum, sportvelden, scholen, het zwembad, en binnen enkele minuten fietsen ben je in het gezellige stadscentrum van Meppel.

RUIMTE en mooie basis op een rij:
– 18 meter diepe achtertuin;
– kunststof kozijnen met HR++ glas;
– 10 zonnepanelen 2022;
– 5 slaapkamers;
– ruim 130 m2 woonoppervlakte

Indeling.

BEGANE GROND:
Via de entree met toilet en meterkast komen we in de lichte living met als centraal punt de keuken en aan de voorzijde ruimte voor een grote eettafel en aan de achterzijde de woonkamer waar je mooi wegkijkt je diepe achtertuin in.

1E VERDIEPING:
Overloop met toegang tot de 4 slaapkamers, waarvan één voorzien is van een wastafel één voorzien is van een vaste kastenwand. In de badkamer vind je een ligbad met douche, 2e toilet, wastafel en de aansluiting voor uw wasmachine.

2e VERDIEPING:
Hier vinden we de vierde slaapkamer met dubbel tuimelraam en ruime voorzolder met dakkapel en biedt veel bergruimte. Hier is ook de CV opstelling en voldoende mogelijkheid voor het creëren van een extra werk- of hobbyruimte. U zou hier ook eenvoudig de aansluiting voor uw wasmachine kunnen realiseren.

TUIN:
Via de over de gehele breedte, kunststof schuifpui is de diepe achtertuin bereikbaar. De tuin is deels voorzien van nieuwe tegels, gas, een degelijke schutting en een extra tuinschuurtje. Aan de achterkant grenst de woning aan gemeentegroen en bomen en heb je geen directe buren. Kortom, een heerlijke tuin waarin je in alle privacy kunt vertoeven.

Een fijne en nette woning in de basis! Ook enthousiast geworden? Bekijk de foto’s, video en maak een virtuele tour. Zelf deze woning ervaren is uiteraard mogelijk door snel een bezichtigingsafspraak met ons te maken. We laten het je graag zien!

Bel: 0522-458510 Hup en Fidom Garantiemakelaars

  • 133 m2
  • 162 m2
  • 5

Kenmerken Jan Steenstraat 185

Overdracht

Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte162 m2
Woonoppervlakte133 m2
Inhoud477 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1974
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas, HR glas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Jan Steenstraat 185

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

33.025

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

22%

20% NL

37%

20% NL

41%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod