Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Jacques Urlusstraat 48 7558 JT Hengelo

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 340.000,- k.k.

Jacques Urlusstraat 48 te Hengelo (O)

Gelegen in de geliefde woonwijk ”Hasseler Es”, op een kavel van 216 m² vinden we deze ”Twee-onder-één-kap woning” met parkeerplek voor meerdere auto’s (op de eigen oprit en in de royale garage), vier slaapkamers en een zonnig gelegen achtertuin met fraaie veranda.

Een woning die zich kenmerkt door zijn ruimte, lichtinval, locatie en ligging te midden van veel openbaar groen. Alle voorzieningen zoals een wijkwinkelcentrum, uitvalswegen met tevens op- en afrit autobaan, diverse (basis)scholen en het buitengebied zijn in de directe nabijheid aanwezig.

Een ideale woning voor een samengesteld gezin, een bewoner met een aan huis gebonden beroep of de hobbyist die op zoek is naar een royale garage met oprit…..

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met toilet, meterkast en vaste trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer en keuken.

De royale L-vormige woonkamer meet een oppervlakte van circa 36 m² en is voorzien van een massieve parketvloer. Als bewoner heeft u voldoende ruimte voor het plaatsen van een royale eettafel in combinatie met een volwaardige zithoek. Volop lichtinval zorgt voor een helder en zonnig vertrek!

Bent u daarnaast liefhebber van een houthaard… ook deze is aanwezig! Het geheel zorgt voor een gezellige en warme sfeer die behaaglijk aanvoelt tijdens de lange, donkere winteravonden.

Aansluitend aan de woonkamer de keuken met een eiken inbouwkeuken, voorzien van kunststof werkblad met rvs spoelbak. Als inbouwapparatuur heeft u de beschikking over een 4-pits gastoestel, afzuigkap en een koelkast.

Eerste verdieping:
Overloop met een drietal slaapkamers, de badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. De slaapkamers meten afgerond circa 14,5, 11,5 en 10 m².

De volledig betegelde badkamer is voorzien van douchegelegenheid, toilet, twee wastafels en een radiator. Ventilatie geschiedt op zowel mechanische als natuurlijke wijze.

Tweede verdieping:
Royale tweede etage met over de gehele verdieping veel extra bergruimte (o.a. onder de schuine zijden), opstelplaats Cv-ketel en een vierde slaapkamer. De slaapkamer meet een oppervlakte van 13 m² (gecorrigeerd o.b.v. de 1,5 meter lijn) en is aan de achterzijde voorzien van een dakvenster. Gezien de omvang van deze verdieping is het vrij eenvoudig om een vijfde slaapkamer te creëren.

Tuin, veranda, garage en oprit:
De op het zuidwesten gelegen achtertuin is voorzien van bestrating. Door de vrije zij- en achterkant van het perceel heeft u volop zon en veel privacy. Een royale veranda (circa 14 m²) biedt u zomers de nodige rust, privacy en schaduw. De perfecte plek om in het voor- of najaar tijdens de zomerdag optimaal te genieten van uw tuin onder het genot van een lekker glas wijn !

De garage meet een oppervlakte van circa 23 m² en is voorzien van elektra- en water aansluiting. Naast een stalen kanteldeur is de garage eveneens aan de voor- en zijkant voorzien van een loopdeur.

Parkeren:
Er is voor minimaal twee auto’s mogelijkheid tot parkeren op de eigen oprit. Daarnaast kunt u een auto parkeren in de garage.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1980, de perceel oppervlakte bedraagt 216 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 529 m³. Het gebruiksoppervlak wonen is 129 m² en de woning heeft een energielabel C. De verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een AWB ThermoMaster 3HR 28 T HR Cv-ketel van het bouwjaar 2010 (lease met een maandbedrag van € 39,43 en het leasecontract loopt tot en met 30-1-2026, daarna wordt de Cv ketel automatisch eigendom).

”Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl”

  • 129 m2
  • 216 m2
  • 4

Kenmerken Jacques Urlusstraat 48

Overdracht

Vraagprijs€ 340.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte216 m2
Woonoppervlakte129 m2
Inhoud529 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1980
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Jacques Urlusstraat 48

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

80.802

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

22%

20% NL

34%

20% NL

45%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod