Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Achterhuizensticht 32 5102 HB Dongen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 649.000,- k.k.

Welkom in deze prachtige, energiezuinige woning, voorzien van alle moderne gemakken en gelegen in de geliefde woonwijk “De Beljaart”. Deze woning biedt u niet alleen een comfortabele leefomgeving, maar ook de luxe en het gemak waar u naar op zoek bent. De woning is o.a. voorzien van een gezellige woonkamer en een royale open keuken met een sfeervol kookeiland.

Aankoopargumenten:
– Instapklare, moderne 2-onder-1 kapwoning in woonwijk “De Beljaart”;
– Deze woning beschikt over een royale oprit met de mogelijkheid om twee auto’s naast elkaar te parkeren;
– De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

De Beljaart ligt dichtbij het centrum en toch midden in de natuur, met volop speel- en ontspanningsmogelijkheden. In de wijk is een medisch centrum gevestigd met o.a. huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek. Kinderen kunnen volop spelen in natuurspeeltuin “Beljaart Buiten”. Deze speeltuin is gelegen aan het ecologische recreatiepad van Dongen naar ‘s Gravenmoer. Deze zone is tevens uitermate geschikt om heerlijk te wandelen of te fietsen!

Indeling:

Begane grond:

De hal is voorzien van een garderobenis, moderne toiletruimte, vaste kast, meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komt u binnen in de royale L-vormige woonkamer, die beschikt over een schitterende erker en een pvc vloer. De open keuken met inbouwkeuken en kookeiland aan de achterzijde van de woning is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven, Quooker en een koelkast. Vanuit het eetgedeelte geven openslaande tuindeuren toegang tot de tuin waar u volop kunt genieten van de buitenruimte. Vanuit de keuken bereikt u de inpandige berging, welke is voorzien van een sectionaaldeur. De garage/berging biedt tevens directe toegang tot de tuin.

De ruime achtertuin is gelegen op het noordwesten en beschikt over een gezellig terras en diverse plantenborders. Bovendien bevindt zich in de tuin een houten berging van circa 9 m², perfect voor extra opbergruimte. Deze tuin is de ideale plek voor ontspanning, tuinieren, of gezellige avonden met vrienden en familie!

1e verdieping:

De overloop geeft u toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De grote badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met meubel en een toilet.

Slaapkamer I is circa 4,28 x 3,08 meter en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en een rolluik;
Slaapkamer II is circa 4,28 x 2,41 meter voorzien van een rolluik en bevindt zich aan de voorzijde van de woning;
Slaapkamer III is circa 3,05 x 3,55 meter voorzien van een rolluik en bevindt zich aan de achterzijde van de woning.

2e verdieping:

Door middel van een vaste trap bereikt u de riante open zolder met airco en een dakvenster. De zolderverdieping is thans ingericht als een comfortabele en functionele thuiswerkruimte, ideaal voor rustig en productief werken. Eveneens bevindt zich op de zolderverdieping een afgesloten technische ruimte, waar de opstelplaats van de hybride cv-ketel is gesitueerd.

Bijzonderheden:
– De woning is voorzien van een hybride-warmtepomp/cv-installatie;
– Alle slaapkamers beschikken over rolluiken;
– Voorzien van 12 zonnepanelen;
– Prima staat van onderhoud.

Bent u geïnteresseerd in deze moderne twee-onder-een-kapwoning? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. We staan voor u klaar om u verder te helpen!

  • 168 m2
  • 294 m2
  • 3

Kenmerken Achterhuizensticht 32

Overdracht

Vraagprijs€ 649.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte294 m2
Woonoppervlakte168 m2
Inhoud668 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2017
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Achterhuizensticht 32

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

25.509

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

33%

20% NL

20%

20% NL

46%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod