Ga naar inhoud

Te koop: appartement Looiersstraat 12 7201 MA Zutphen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 225.000,- k.k.

Wil je wonen in het centrum van Zutphen en op een paar stappen van het treinstation? Dit superleuke driekamerappartement met twee balkons in de Gelreflat, bekend vanwege de blauwe gevelpanelen met witte stippen, kan zomaar jouw (t)huis worden. De ligging op de tweede verdieping is fraai, met mooi uitzicht aan de voor- en achterzijde. Een groot voordeel van dit appartement is de zeer ruime berging van ca. 12 m² in de onderbouw. In 2019 is het appartement grondig verbouwd met nieuwe elektra, stucwerk, een nieuwe keuken, badkamer en toiletruimte. Verbouwen hoeft niet, dus begin alvast met het maken van een moodboard voor de styling!

Steek het Stationsplein over en je loopt zo het stationsgebouw in waar de Intercity treinen, Sprinters en Stoptreinen voor goede verbindingen zorgen. Om te winkelen, een hapje eten of een avondje uit loop je zo het gezellige centrum in. Aan de voor- en achterzijde van het appartementengebouw kun je parkeren met een vergunning en er is veel openbaar groen.

Indeling:

Appartementengebouw:
Vanaf het trottoir loop je naar de karakteristieke, gezamenlijke entree. Aan de buitenzijde zijn de brievenbussen en het bellentableau met video-intercom. Eenmaal binnen ga je met de trap naar de tweede verdieping, waar dit appartement gesitueerd is. Bij het appartement hoort een zeer ruime privéberging in de onderbouw.

Appartement:
Open de stijlvolle, grijze voordeur naar de hal waar een mooie pvc-vloer ligt. Deze vloer ligt niet alleen in de hal, maar in bijna het hele appartement. De originele binnendeuren zijn behouden en de muren zijn, net als het plafond, gestuct.
De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement, met een groot raam aan de westkant. Het uitzicht richting het Stationsplein, de Marstunnel en het vele groen is erg fraai. Bij de schouw staat een gaskachel (defect) en aan de andere zijde, naast de deur naar de hal, zie je een halfopen inbouwkast.
Aan de achterzijde is de dichte keuken, die in 2019 is vernieuwd. De lichte wandopstelling met zwart wandtegels en aanrechtblad is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een inductie kookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser. Er is genoeg ruimte voor een koel-/vriescombinatie.
Het appartement heeft twee slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer aan de achterzijde is. Vanuit deze kamer, op het oosten, zie je veel groen. De slaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot het tweede balkon.
Niet alleen de keuken, maar ook de badkamer en separate toiletruimte zijn in 2019 vernieuwd. In de badkamer is de originele terrazzovloer behouden en de wanden zijn geheel betegeld in een lichte kleur. De ruimte is ingedeeld met een douche, wastafel en de wasmachineaansluiting. Vanuit de hal is de gedeeltelijk betegelde toiletruimte met fonteintje te bereiken.

Exterieur:
Oost west, thuis best. Dit appartement heeft twee balkons; een balkon aan de voorzijde (oost) en een balkon aan de achterzijde (west). Zo kun je een groot deel van de dag in de zon zitten.

Bijzonderheden:
– Kunststof kozijnen, voorzien van dubbel glas;
– De gaskachel in de woonkamer is defect;
– Het appartement werd verwarmd via losse elektrische radiatoren;
– Elektra is vernieuwd en uitgebreid in 2019;
– Vernieuwde badkamer, toiletruimte en keuken (2019);
– Actieve VvE (Gelreflat);
– VvE bijdrage € 145,00 per maand;
– Energielabel E.

  • 67 m2
  • 2

Kenmerken Looiersstraat 12

Overdracht

Vraagprijs€ 225.000,- k.k.
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte67 m2
Inhoud251 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1957
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Looiersstraat 12

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

47.340

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

62%

20% NL

22%

20% NL

16%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod