Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Verzetslaan 5 7943 CK Meppel

Hup & Fidom Garantiemakelaars Meppel
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 439.500,- k.k.

GEMODERNISEERDE en VERDUURZAAMDE woning met ENERGIELABEL A++ die met recht INSTAPKLAAR te noemen is.

Vink maar af: vloerverwarming met visgraatvloer, kookeiland, houtkachel, schuifdeuren, zonnepanelen, warmtepomp, garage, tuinoverkapping en meer!

Twee jaar geleden is er in deze woning van alles vernieuwd: badkamer, keuken, vloeren, vloerverwarming, dakramen, de tuin, elektra/leidingwerk, radiatoren, stucwerk, inbouwspots en deurklinken, het is bijna te veel om op te noemen. Er zijn 30 ZONNEPANELEN geplaatst, er is een WARMTEPOMP geïnstalleerd en met spouwmuur-, dak- en bodemisolatie plus een LAADPAAL voor de elektrische auto is deze woning KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

Aan de buitenzijde zie je niet hoe groot de woning daadwerkelijk is, het heeft maar liefst 151 m² WOONOPPERVLAKTE en 5 RUIME SLAAPKAMERS, daarmee is het ook het grootste type uit deze serie woningen die eind jaren zeventig gebouwd zijn. Kenmerkend is de hoogte van de plafonds en de SPEELSE INDELING van de woning. Er is ook nog alle ruimte voor het eenvoudig creëren van extra werk- of opbergruimte als dat wenselijk is. De tuin is aan de achterzijde gelegen aan een groenstrook waardoor je OPTIMALE PRIVACY ervaart en een bosrijk uitzicht hebt vanuit de woonkamer.

Deze geschakelde woning ligt aan een RUSTIG EN RUIM HOFJE in de wijk Oosterboer, nabij vele voorzieningen. Zo is er op loopafstand van de woning een winkelcentrum met supermarkt, bakker, boekhandel/drogist, bloemist etc. Basisscholen en speelveldjes maken dit een kindvriendelijke omgeving. De woning ligt nabij uitvalswegen en op ca. 10 min fietsen van het centrum van Meppel.

Indeling:

BEGANE GROND: Ruime entree met toegang tot garage, hal, toilet met fontein, meterkast, aparte ruimte voor het witgoed en boilervat. De woonkamer heeft door de dakramen veel lichtinval, is voorzien van inbouwspots en heeft een gezellige houtkachel. De tuin is via de openslaande tuindeuren te bereiken. De keuken is ingericht met een kook-en-spoeleiland met kastenwand, apothekerskast, veel lades en apparatuur van Bauknecht (inductiekookplaat met 6 zones, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, twist), een Novy afzuigsysteem en een Quooker. Op de gehele benedenverdieping ligt vloerverwarming en een visgraat-PVC-vloer.

EERSTE VERDIEPING: Overloop, drie slaapkamers (ca. 14 m², 11 m², 9 m²), badkamer met vloerverwarming, dubbele wastafel met meubel en spiegelkast, toilet, ruime douche (regendouche en handdouche) met glazen schuifdeur, drain en inbouwspotjes.

TWEEDE VERDIEPING: Overloop, twee slaapkamers (ca. 17 m² en 11 m²).
Beide verdiepingen zijn in 2022 voorzien van een nieuwe laminaatvloer, plinten, nieuwe radiatoren, schakelmateriaal en stopcontacten. Naar eigen smaak kleur of behang toevoegen en u kunt er zo in!

In de achtertuin zijn de terrassen zo gesitueerd dat u altijd kunt kiezen of u in de zon of schaduw wilt zitten, bij regen is de overkapping een uitkomst. De auto kunt u parkeren in of voor de garage. Er is daarnaast voldoende parkeergelegenheid in het hofje. Voor een stuk gemeentegrond (tuin) aan de voorkant van de woning is een beheerovereenkomst met de gemeente gesloten. Deze overeenkomst hoeft niet door nieuwe bewoners te worden overgenomen.

Kenmerken:

* A++ label
* Voorzien van een luchtwater – warmtepomp
* 30 zonnepanelen
* Laadpaal
* 5 slaapkamers
* 151 m² woonoppervlakte

  • 151 m2
  • 202 m2
  • 5

Kenmerken Verzetslaan 5

Overdracht

Vraagprijs€ 439.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte202 m2
Woonoppervlakte151 m2
Inhoud645 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1977
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelA++

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Verzetslaan 5

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

33.025

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

33%

20% NL

35%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod