Ga naar inhoud

Te koop: appartement Sint Willibrordusstraat 72 1073 VD Amsterdam

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 495.000,- k.k.

Midden in de bruisende pijp ligt op de eerste verdieping dit leuke en goed ingedeelde twee-kamerappartement (woonoppervlakte 52 m²). De woning is te bereiken via een eigen opgang en beschikt onder andere over een ruime woonkamer, een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, een nette badkamer met ligbad en een goed bemeten slaapkamer. Daarnaast beschikt de energiezuinige woning over een energielabel A. Er is een actieve en professionele vereniging van eigenaren en de erfpachtcanon is vooruitbetaald tot en met 28 februari 2056.

Omgeving:
Dit gedeelte van de Sint Willibrordusstraat is een leuke, rustige straat in een zeer levendige buurt in de populaire Pijp in Amsterdam. Het is gelegen in de nabijheid van de beroemde Albert Cuypmarkt en binnen 1 minuut loop je naar het gezellige Sarphatipark. Binnen enkele minuten vindt je de leuke koffietentjes, wijnbarren (zoals, Glou Glou en wijnbar Paulus) en restaurantjes (zoals De Japanner, Spaghetteria, Fa. Pekelharing, etc.) waar de Pijp zo bekend om is. De straat grenst aan de Van Woustraat (met een Ekoplaza, Stadsmarkt en Albert Heijn) en is op loopafstand van de winkelstraten Ferdinand Bolstraat en Gerard Doustraat. Op loopafstand zijn meerdere kinderopvangcentra en scholen, wat de wijk ook aantrekkelijk maakt voor gezinnen met jonge kinderen. Het is een paar minuten fietsen naar hartje Centrum Amsterdam. Via de diverse uitvalswegen als de Wibautstraat, Valkenburgerstraat en de Gooiseweg worden de diversen snelwegen als de Ring A-10 en de A2, A4 en A9 binnen enkele minuten bereikt. Daarnaast zijn er ook uitstekende openbaar vervoersvoorzieningen met de diverse tram- en buslijnen, de haltes van lijn 3 en 4, zijn een paar minuten lopen.

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree; trappenhuis; berging.

Eerste verdieping:
Entree; hal met wasmachineaansluiting; separaat toilet met fontein; meterkast; badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel; open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; ruime woonkamer; goed bemeten slaapkamer aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2006
– Woonoppervlakte 52 m²
– Energielabel A
– Individuele (fietsen-)berging in de kelder
– Actieve en professionele vereniging van eigenaren
– Servicekosten € 99,89 per maand
– Erfpachtcanon vooruitbetaald tot en met 28 februari 2056
– Notariskeuze koper
– Oplevering in overleg

  • 52 m2
  • 1

Kenmerken Sint Willibrordusstraat 72

Overdracht

Vraagprijs€ 495.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte52 m2
Inhoud171 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2006
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas, Volledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Sint Willibrordusstraat 72

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

844.947

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

63%

20% NL

21%

20% NL

15%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod