Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Hof van Batuwe 33 3412 JB Lopikerkapel

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 660.000,- k.k.

Ben jij op zoek naar een moderne, energiezuinige en goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING gelegen in een jonge nieuwbouwwijk? Dan is dit jouw nieuwe [t]huis!

Welkom aan de Hof van Batuwe 33!

In Uitweg in het polderlandschap langs de rivier de Lek nabij Lopikerkapel staat deze nieuwe wijk.

Deze eengezinswoning beschikt over een ruime woonkamer, woonkeuken, vier slaapkamers op de verdiepingen en een fijne buitenruimte. Op de bovenste woonlaag kan je eventueel vrij eenvoudig een vijfde slaapkamer creëren. Parkeren doe je bij deze woning op je eigen terrein en daarnaast is er aan de overkant ruim voldoende parkeergelegenheid. Wat ook noemenswaardig is; de gehele woning is zeer energiezuinig. Een hybride verwarmingssysteem verwarmt de woning namelijk optimaal door een HR-ketel met luchtwarmtepomp. Ook beschik jij straks als nieuwe eigenaar over 10 zonnepanelen.

WONEN & KOKEN
Na een drukke werkdag parkeer jij de auto op je eigen oprit. Ruime entree, hal met meterkast, toiletruimte, garderobe en trapopgang naar de verdieping. Via een mooie deur met ruitverdeling kom je in de woonkamer van de woning. Deze mooie ruimte is opgedeeld in een tuingerichte woonkeuken, gelegen aan de achterzijde en een ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning. De woonkeuken heeft, net als alle overige ruimtes in de woning, veel daglicht. De grote ramen zorgen voor een goede lichtinval. De royale keukenopstelling beschikt over een wandopstelling met kookgedeelte, een hoge kast met inbouwapparatuur en een spoeleiland. De tuingerichte eetkamer heeft openslaande deuren naar de sfeervolle achtertuin. Tevens is er vanuit de keuken toegang tot de garage. De garage wordt nu gebruikt als berging en er staat ook een sauna. Het geheel is afgewerkt met een mooie pvc-vloer mét vloerverwarming.

SLAPEN & BADEN
Ruime overloop met toegang tot drie royale slaapkamers, luxe badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. De moderne complete badkamer is uitgerust met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafelmeubel met veel bergruimte en een raam ten behoeve van daglicht en ventilatie. De zeer ruime voorzolder geeft toegang tot een slaapkamer/werkkamer aan de voorzijde van de woning. Op deze verdieping bevindt zich ook de technische ruimte met de c.v. ketel (Itho base cube) met luchtwarmtepomp (Itho cool cube), de mechanische ventilatie-unit en de omvormer van de zonnepanelen. Achter de knieschotten in de slaapkamers en op de overloop is nog veel extra bergruimte.

BUITENLEVEN & OPBERGEN
Bij deze woning kun je van de zon genieten vanwege de fijne achtertuin. Deze is op het zuiden gesitueerd. De tuin is onderhoudsvriendelijk. Voor het stallen van je auto, motor, fietsen en andere spullen is er een ruime garage aanwezig, welke zowel van binnen als buitenuit bereikbaar is, maar op dit moment in gebruik is als bergruimte en er is daar een heerlijke sauna geplaatst. Deze ruimte is eenvoudig om te zetten en te gebruiken als garage.

OMSTREKEN & VOORZIENINGEN
Het rustige woonhofje biedt een kindvriendelijke woonomgeving met speelgelegenheid voor de kinderen en voldoende parkeerplaatsen om uw bezoek gastvrij te kunnen ontvangen. Uitweg ligt tussen IJsselstein – Lopikerkapel en Lopik in. Je ervaart hier de rust, het landelijke leven, maar bent toch binnen 5 a 10 minuten autorijden op de snelweg A2, binnen 5 minuten autorijden en 15 minuten (veilig) fietsen in het stedelijke IJsselstein of op 15 minuten fietsafstand in het dorpse Lopik. Lopik heeft alle dagelijks benodigde voorzieningen die je nodig hebt. IJsselstein biedt tal van voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen en een historisch stadscentrum met tal van winkels, gezellige restaurantjes, terrasjes en uitgaansgelegenheden. Tevens ben je binnen 30 minuten rijden in het centrum van Utrecht en binnen 45 minuten rijden ben je in het centrum Rotterdam, een fijne prettige centrale locatie dus!
Mocht je een ‘buitenmens’ zijn en graag een fietstocht/wandeltocht maken, dan is het buitengebied van Lopik een fantastische gelegenheid. De rivier de Lek ligt letterlijk om de hoek. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen of een tocht maken door het ‘Groene Hart’! Het natuurgebied van de Lek is met ‘warme temperaturen’ ook een uitstekend gebied om heerlijk te recreëren.

ISOLEREN & GELD BESPAREN
In deze tijden is het opwekken van eigen stroom doormiddel van zonnepanelen ideaal! Op het dak liggen 10 zonnepanelen. Voor de verwarming/koeling van de woning is er een hybride warmtepomp (HP Cube van Itho Daalderop) opgesteld. Deze warmtepomp zorgt in de basis voor de verwarming van de woning, waardoor je aanzienlijk bespaart op je gasverbruik. De warmtepomp werkt op stroom en haalt warmte uit de buitenlucht en uit de ventilatielucht van het huis. Voor het warme tapwater en de echte koude winterdagen werkt de warmtepomp samen met de ernaast opgestelde cv-ketel. De woning is geclassificeerd met een energielabel A.

HIGHLIGHTS & BIJZONDERHEDEN
^ Landelijk gelegen en op korte afstand van IJsselstein en Lopik;
^ Zeer energiezuinig (energielabel A) door hybride luchtwarmtepomp en 10 zonnepanelen;
^ Gebouwd onder karaktervolle architectuur;
^ Grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin;
^ Vier goede slaapkamers met mogelijkheden voor vijfde slaapkamer;
^ Moderne badkamer op de eerste verdieping;
^ Zolderverdieping voorzien van hoge nok;
^ Parkeren op eigen terrein;
^ Op korte afstand van de rivier de lek met diverse strandjes en mooie wandel omgeving;
* Oplevering in overleg.

TIP! Wist je ook dat je een bezichtiging kan plannen of vraag kan stellen via onze Whatsapp? Stuur ons gerust een appje op 030-6884455.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 176 m2
  • 239 m2
  • 4

Kenmerken Hof van Batuwe 33

Overdracht

Vraagprijs€ 660.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte239 m2
Woonoppervlakte176 m2
Inhoud624 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2017
Dak typeZadeldak
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Hof van Batuwe 33

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

14.208

Vergelijkbaar woningaanbod