Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Het Ham 20 7232 GM Warnsveld

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

Prijs op aanvraag

Gelijkvloers wonen, een woonkamer plus maar liefst vijf (slaap-)kamers, waarvan een geschikt als kantoor/praktijk met eigen entree, wachtruimte en toilet, twee badkamers en een prachtig aangelegde tuin, dat zijn de ingrediënten van deze zeer ruime villa in Warnsveld. Parkeren kan op eigen terrein, de garage/berging is inpandig bereikbaar en de tuin met diverse terrassen heeft een uitstekende zonligging. Aan twee kanten grenst het perceel van ruim 800 m2 aan een voet-/fietspad en openbaar groen, waardoor privacy en rust volop aanwezig zijn. De villa heeft energielabel A en beschikt over zonnepanelen, een zonneboiler en HR-glas.

Binnen een straal van ongeveer 1,5 km vindt u alle benodigde voorzieningen: scholen (basisscholen, voorgezet onderwijs voor (tweetalig) mavo, havo en vwo, een gezondheidscentrum, openbaar vervoer en winkels (Dreiumme en Leesten Oost). In ongeveer een kwartier fietst u naar de historische binnenstad van Zutphen, een van de mooie Hanzesteden en in ongeveer 20 minuten met de fiets bent u bij het centraal station van Zutphen. De villa bevindt zich aan de rand van Warnsveld. Binnen luttele minuten bent u in het buitengebied waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de prachtige natuur die de Achterhoek u biedt.

De villa is begin jaren negentig onder architectuur gebouwd in opdracht van de huidige bewoners.

Indeling:

Begane grond:
Aan de voorzijde is de overdekte entree van dit zeer ruime woonhuis. In de hal ligt een fraaie natuurstenen vloer die doorloopt in het toilet, de entree van de praktijkruimte, de badkamer en de woonkamer.
De woonkamer is een zeer royale en speels ingedeelde leefruimte met fraai uitzicht naar de tuin en openslaande deuren naar een terras. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde en het eetgedeelte grenst aan de open keuken. Sfeermakers in de woonkamer zijn de ingebouwde Wodtke tegelkachel en een werkplek met doorkijkjes naar de woonkamer. De houtgestookte tegelkachel heeft zitjes, waar u volop geniet van de aangename warmte van de kachel.

In de ruime keuken ligt een siergrindvloer die doorloopt in de aangrenzende bijkeuken. De moderne hoekopstelling in de keuken is geplaatst in 2009. Grote lades en kasten bieden veel bergruimte en het composiet aanrechtblad biedt voldoende plaats voor de kookliefhebber. De gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven/magnetron en koelkast zijn ingebouwd. De keuken is meer dan een plek om te koken, want er is ruimte voor een tweede eettafel. Vanuit de keuken, verbonden met het overdekte terras via openslaande deuren, hebt u goed zicht op de prachtige tuin. In de bijkeuken vindt u een keukenblok met lades, een bijpassende kast met magnetron, vriezer en veel opbergruimte, een ruim aanrecht met spoelbak en aansluitingen voor een wasmachine en wasdroger.

Het oppervlak van woonkamer en keuken, samen het leefgedeelte, is ruim 90 m2. De gehele benedenverdieping, uitgezonderd de garage, is voorzien van vloerverwarming,

Gelijkvloers wonen is mogelijk dankzij de slaap- en badkamer op de begane grond. De slaapkamer is ruim opgezet, met twee vaste garderobekasten aan weerszijden van de open verbinding naar de badkamer. In de badkamer bevinden zich een ligbad, inloopdouche en twee wastafels. De badkamer is ook vanuit de hal te bereiken.

Aan het einde van de oprit, waar ruimte is voor zeker 2 auto’s, bevindt zich een carport voor 1 auto. De zeer ruime garage/berging, voorzien van twee openslaande, geïsoleerde, houten deuren. Deze, verwarmde, multifunctionele ruimte is geschikt voor een auto en fietsen, maar is tevens een fijne plek voor de hobbyist. Langs de muur staan twee vaste kasten met schuifdeuren en lades. Vanuit de garage kunt u naar de bijkeuken en ook kunt u via de achterdeur in de garage direct de tuin inlopen.

Eerste verdieping:
Via twee trappen kunt u vanaf de begane grond naar boven: de ene trap bij de entree aan de linkerzijde van de woning leidt naar het praktijkgedeelte, dat daardoor gescheiden is van de rest van de woning. De praktijkruimte bestaat uit een hal, trap, wachtruimte, toiletruimte en een ruime kamer met aanrechtblok, eigen gaskachel (naast een radiator) en telefoon-/internetaansluitingen. Vanuit de prakrijkruimte zijn twee doorgangen naar de rest van de bovenverdieping. Daar zijn nog drie slaapkamers, een tweede badkamer en de technische ruimte.

U kunt daar ook komen via de tweede trap, vanuit de ruime hal bij de hoofdentree. De slaapkamers en badkamer zijn toegankelijk vanaf een ruime overloop. Aan de rechterzijde daarvan is een slaapkamer ingericht als werkkamer en aan de achterzijde zijn de andere slaapkamers. De tweede badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, wastafel en een wandcloset.
De bovenverdieping wordt verwarmd met radiatoren. De praktijkruimte heeft tevens een eigen gashaard.

Zolder:
In de nok van de woning is een L-vormige bergzolder met een maximale hoogte van 1.84 meter. De zolder biedt een zee van ruimte en is via een vlizotrap te bereiken.

Buiten:
Deze fantastische, multifunctionele villa wordt omringd door een fraai aangelegde tuin met veel privacy en een uitstekende zonligging. Vanaf het overdekte terras of een van de andere terrassen, hebt u een prachtig uitzicht op de tuin met een rijke schakering, aan de seizoenen aangepaste beplanting. Blikvangers zijn de grote vijver, de kas en de tuinschuur. Zowel de kas als de tuinschuur beschikken over water en stroom. De tuinschuur is voorzien van een pannendak en dubbele, geïsoleerde wanden. De tuin is door een groene strook met struiken, bomen en een beukenhaag gescheiden van de openbare ruimte en biedt daardoor optimale privacy. Ten behoeve van beregening zijn een grondwaterpomp, een druppelslangsysteem door de hele tuin en sproei-installatie aanwezig.

Bijzonderheden:
– Begin 2024 is er een stuk tuingrond (snippergroen) bijgekocht. Totale perceelgrootte: 809 m2;
– hardhouten kozijnen met HR-thermoplus glas;
– extra geïsoleerde begane grondvloer met vloerverwarming (m.u.v. garage);
– verwarming (woonhuis) via een HR-ketel (Remeha, 2011) en een houtkachel. In de praktijkruimte staat een gaskachel (Pelgrim Bambino);
– gelijkvloers wonen dankzij de slaap- en badkamer op de begane grond;
– warm water via een zonneboiler;
– 15 zonnepanelen (8 x 220 Wp en 7 x 430 Wp), geplaatst in 2012 en 2024;
– energielabel A.

  • 264 m2
  • 809 m2
  • 5

Kenmerken Het Ham 20

Overdracht

Woning prijsPrijs op aanvraag
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte809 m2
Woonoppervlakte264 m2
Inhoud989 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1992
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd, HR glas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Het Ham 20

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

47.340