Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Laan van de Highlanders 9 7207 RH Zutphen

Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 465.000,- k.k.

Aan het begin van deze laan, op maar 2 minuten lopen van het winkelcentrum, staat deze twee-onder-een kapwoning met een fraaie woonkamer, lichte serre, moderne keuken, drie slaapkamers en een moderne ruime badkamer. Parkeren kan op de oprit en in de lange garage, die meer ruimte biedt dan alleen voor de auto. De tuin met strak vormgegeven vijver straalt een aangename rust uit en als je de serre ziet, snap je waarom de bewoners hier heel graag zitten.

Het winkelcentrum met een supermarkt, winkels en sportschool is nog geen 150 meter lopen. Op fietsafstand zijn een basisschool en sportvoorzieningen, om de hoek is een natuurspeeltuin en aan de rand van de wijk is een park met skatebaan. Binnen een paar minuten rij je de N314 op van waaruit het centrum en de omliggende plaatsen richting Warnsveld, Vorden en Lochem te bereiken zijn.

Indeling:
Begane grond:
Vanaf de oprit is het maar een paar stappen naar de voordeur van deze ruime, lichte en instapklare woning. De pui met oranje kozijnen en opvallende voordeur nodigt je uit voor een nadere kennismaking. In de hal zie je de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en de moderne toiletruimte met fonteintje.
De woonkamer is een fantastische leefruimte met een open haard en een plafondhoogte tot maximaal 3.42 meter. Door de grote ramen aan de tuinzijde valt veel licht naar binnen en er ligt, net als in de hal en keuken, een mooie laminaatvloer met vloerverwarming in de woonkamer. En eet je graag met vrienden en familie, dan biedt deze woonkamer genoeg ruimte voor een grote eettafel.
Erg fraai is de aangebouwde serre van circa 19.5 m², met glazen schuifwanden naar de tuin en dezelfde tegelvloer als in de tuin. Al vanaf het vroege voorjaar tot in het najaar kun je hier zitten, beschut achter het glas of met de deuren open.
Aan de voorzijde is de fraaie, lichte keuken waar laminaat is gecombineerd met een donkere tegelvloer. Het grote kook-/spoeleiland biedt, net als de kastenwand, veel bergruimte en alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koffiemachine en een combi-oven. Ook de dubbeldeurs koel-/vriescombinatie met waterpunt blijft achter, dus de champagne en andere drankjes voor de housewarming kunnen direct koud worden gelegd.
Rechts van de woning staat een ruim 7.60 meter lange garage met een sectionaalpoort naar de oprit en een deur naar de achtertuin. Voor de auto, motor en de (kinder)fietsen is dit een prima plek.

Eerste verdieping:
Qua indeling gaat de eerste verdieping je aangenaam verrassen. Aan de achterzijde zijn twee ruime slaapkamers van ca. 11.5 m², waarvan een met een grote inloopkast. In beide slaapkamers en op de overloop ligt laminaat en de wanden zijn afgewerkt met behang.
Voor een stuk wellness aan huis is er aan de voorzijde een zeer ruime, moderne badkamer. Antracietkleurige wand- en vloertegels vormen een fraaie combinatie met het tweepersoons whirlpoolbad, de brede wastafel met designkranen, de inloopdouche met regendouche en het wandcloset.

Tweede verdieping:
Een vaste trap geeft toegang tot een lichte slaap-/werkkamer met ramen aan drie zijden, de opstelling van de wasapparatuur en een kast met de HR-ketel. Qua vloer- en wandafwerking is deze kamer te vergelijken met de slaapkamers op de eerste verdieping.

Exterieur:
De grotendeels bestrate voortuin met enkele planten en een mooie boom grenst aan de oprit, met parkeergelegenheid voor de auto. Tussen de woning en garage is een pad, die leidt naar de achtertuin. De achtertuin met grote tegels, grind en langwerpige vijver met waterlelies straalt een aangename rust uit. De erfafscheiding is begroeid met klimop, waardoor je in de tuin veel privacy hebt.

Bijzonderheden:
– Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
– Houten kozijnen, voorzien van HR++ glas;
– Het buitenschilderwerk is in 2022 uitgevoerd;
– Verwarming via een HR-ketel (Daalderop Combifort 24/50+, 2007) en een open haard;
– Vloerverwarming op de begane grond;
– 7 zonnepanelen, geplaatst in 2017;
– Tuinkamer (2017) en een garage (2007);
– Energielabel A.

  • 135 m2
  • 238 m2
  • 3

Kenmerken Laan van de Highlanders 9

Overdracht

Vraagprijs€ 465.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte238 m2
Woonoppervlakte135 m2
Inhoud479 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2007
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd, HR glas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Laan van de Highlanders 9

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

47.340

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

15%

20% NL

28%

20% NL

57%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod