Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Brugwacht 140 2353 DP Leiderdorp

Beschikbaar

€ 1.095.000,- k.k.

Brugwacht 140 Leiderdorp

Luxe en modern wonen in een rustieke rietgedekte 2-onder-1 kap woning met fraaie diepe en zonnige achtertuin (circa 17.0 x 9.2 m) gelegen aan open vaarwater met houten aanlegsteiger, aanleg plaats voor sloep/boot. Aan de voorzijde is de woning bereikbaar via een brug. De aangebouwde garage heeft een automatisch te openen deur. Op de brug zijn een drietal parkeerplaatsen.

De woning is gelegen aan het brede gedeelte van de Leysloot een zijtak van de Dwarswatering. Deze leidt zowel naar de Kagerplassen, naar de Braassem, alsmede naar het centrum van Leiden. Aan de overzijde van de Leysloot is Park de Bloemerd met wandel- en sportpark. Verder is de woning centraal gelegen met voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer in de buurt. Via goede verbindingen is rijksweg A4 (Amsterdam/Schiphol – Den Haag) en N11 Utrecht – Gouda – Alphen aan den Rijn goed en snel te bereiken.

Indeling:
Via de brug en de voortuin komt bij de entree van de woning. Een ruime hal, modern toilet (vrijdragend) met fontein en meterkast. De royale woonkamer geeft een prachtig uitzicht op de tuin, het water, steiger en achter gelegen park De Bloemerd, de woonkamer heeft een fraaie Canadees eiken vloer, gladde stucwerk wanden en plafond, openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de voorzijde met uitzicht op de brug en voortuin is de moderne eetkeuken voorzien apparatuur o.a. vaatwasser, combi oven/magnetron, Smeg kookplaat. De garage is tevens bereikbaar vanuit de hal.

1e etage: Op deze etage zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers
De overloop met een vide en toilet. Slaapkamer aan de voorzijde met inloopkast. Twee slaapkamers aan de achterzijde. De slaapkamers hebben allen een white wash vloer en glas stucwerk wand afwerking. Badkamer 1 met wastafel en douche. Badkamer 2 met ligbad, douche, wastafelmeubel en design radiator. Beide badkamers zijn bereikbaar via de overloop.

2de etage:
Ruime overloop met bergruimte, CV-opstelling en ruime net afgewerkte slaapkamer. De slaapkamer is verhoogd en heeft bergruimte onder de verhoogde vloer. .

Algemeen:
CV-HR combiketel Daaldrop 2013
Definitief A label geldig tot 2034
Keuken heeft een boiler voor het warm water
Twee mechanische ventilatoren
De woning is geisoleerd en voorzien van dubbele beglazing
Woonoppervlakte circa 179 m2
Garage circa 36 m2
Grondoppervlakte circa 341 m2
Eventueel is een sloep bij de woning te koop

  • 179 m2
  • 341 m2
  • 4

Kenmerken Brugwacht 140

Overdracht

Vraagprijs€ 1.095.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte341 m2
Woonoppervlakte179 m2
Inhoud747 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1997
Dak typeSchilddak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Brugwacht 140

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.128

Vergelijkbaar woningaanbod