Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Prins Mauritslaan 65 2582 LN 's-Gravenhage

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 1.575.000,- k.k.

Zeer fraai gelegen bijzonder licht monumentaal 9-kamer hoekherenhuis in het mooiste gedeelte van het Statenkwartier, totaal ca. 296 m² woonoppervlak, volledig voorzien van fraaie visgraat parketvloeren, nog vele originele stijldetails, zonnige besloten voortuin met veel privacy pal Zuid West en achtertuin met zijingang via de Van Aerssenstraat, kelder ca. 22 m², voor- en achterbalkons, gelegen op een kavel van ? m² eigen grond op ideale locatie midden in de Internationale zone in de directe nabijheid van “Franse” en “Duitse” school, winkels van de “Fred”, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Dit stijlvolle in 1910 gebouwde pand verkeert in goede staat van onderhoud en beschikt over een heerlijke lichte kamers en suite met openslaande deuren naar voor- en achtertuin, luxe keuken met alle inbouwapparatuur, 7 slaapkamers, 3 moderne badkamers, 3 moderne toiletten, voor- en achterbalkon en kelder.

Gesloten entree via de voortuin naar de woning, entree ruime vestibule met lambriseringen, ornamenten wanden, glas in lood ramen en meterkast met uitgebreide elektrische installatie, tochtseparatie met glas in lood naar gang en hal met modern toilet met wandcloset , fontein en inbouwverlichting, door de ramen rondom zeer lichte kamers en suite met een prachtige basismaat van ca 14.25×4.30 met originele suiteseparatie met schuifdeuren met glas in lood en 2 vaste kasten, ornamenten plafonds, marmeren schouw met design gas open haard, glas in lood bovenlichten, convectorputten en openslaande deuren naar zowel de voor- als achtertuin.

Vanuit centrale hal, gang naar klassieke woonkeuken met natuurstenen aanrecht in L-opstelling met porseleinen spoelbak, “Siemens inbouwapparatuur o.a. oven, kookplaat, schouw met afzuigkap, vaatwasser en rvs combimagnetron, close in boiler , Amerikaanse dubbeldeurs koel/vries combinatie, facet geslepen wandtegels en plavuizen vloer, alsmede deur naar de achtertuin met zijingang, voorts in de gang een aparte wasruimte met opstelplaats wasmachine en droger, deur naar grote kelder met vloertegels, ingebouwde kasten, ventilatie middels koekoek en toegang tot de kruipruimte.

Monumentale trap naar de 1e etage, grote lichte overloop met origineel plafond, wederom een ruime kamers en suite met originele suiteseparatie met schuifdeuren, en 3 vaste kasten, garderobe kasten opstelling, en openslaande deuren naar voor- en achterbalkon, grote moderne badkamer met inloopdouche met regen – en handdouche, glazen scherm en drain, ligbad, dubbele vaste wastafel met meubel en spiegelkast, handdoekradiator, te openen raam, grote wandtegels en plavuizen vloer . Moderne tweede badgelegenheid middels een toilet/douchecombinatie met inloopdouche met regen- en handdouche, glazen scherm en drain, wandcloset, vaste wastafel met spiegel, handdoekradiator, inbouwverlichting ne mechanische ventilatie, grote achterzijkamer met origineel plafond en deur naar het achterbalkon.

Trap naar de 2e etage, lichte overloop met groot daklicht, moderne 3e badgelegenheid met douche met regen- en handdouche, wandcloset, design vaste wastafel met spiegel, inbouwverlichting, vloerverwarming, handdoekradiator, mechanische ventilatie, grote wandtegels, mozaiek wand en plavuizen vloer, voorkamer met spanten in het zicht, voorzijkamer met ingebouwde kast met paneeldeuren met de omvormer van de zonnepanelen en de stookruimte met Cv- combiketel Atag, grote achterkamer met openslaande deuren naar het achterbalkon met vrij zicht over de van Aerssenstraat, achterzijkamer eveneens met deur naar het balkon.

Aanvullende informatie:
– ’s-Gravenhage sectie AK nummer 3608
– Groot 190 centiare
– Bouwjaar 1910
– Eigen grond
– Rijksbeschermd stadsgezicht Statenkwartier
– Woonoppervlak conform NVM meetinstructie ca 296 m²
– Grotendeels voorzien van dubbele beglazing en paar ramen enkel glas
– Fraaie glas-in-lood ramen met voorzetramen
– 8 Zonnepanelen
– Alarminstallatie
– Cv- combiketel Atag en close in boiler
– Ouderdoms-, materialen- en niet bewoningsclausule van toepassing
– Oplevering direct
– Energielabel D t/m 30/05/2034
– Algemene verkoopvoorwaarden Plink Garantiemakelaars van toepassing
– Project notaris Van de Velde van toepassing

  • 296 m2
  • 190 m2
  • 7

Kenmerken Prins Mauritslaan 65

Overdracht

Vraagprijs€ 1.575.000,- k.k.
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte190 m2
Woonoppervlakte296 m2
Inhoud1.216 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1910
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas, Voorzetramen
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers9
Aantal slaapkamers7
Aantal badkamers3

Maandlasten

Ligging Prins Mauritslaan 65

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

524.882

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

45%

20% NL

24%

20% NL

31%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod