Ga naar inhoud

Te koop: appartement Groesbeekseweg 109 6524 CT Nijmegen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 385.000,- k.k.

Momenteel hebben wij het maximaal aantal bezichtigingen wat wij aan kunnen bereikt. Voor een plaatsje op de reservelijst graag een mailtje sturen naar: info@hermsenmakelaars.nl

Soms kom je ze nog eens tegen, een geheel gerenoveerde benedenwoning met behoud van de originele details op loopafstand van het stadscentrum in Nijmegen-Oost! De benedenwoning heeft een licht leefgedeelte en suite, een super woonkeuken met openslaande deuren naar de stadstuin, 1 slaapkamer en een luxe badkamer.

Via de voordeur kom je in de gezamenlijke entree met je eigen meterkast en de gang naar je eigen voordeur. In deze gang bevindt zich ook de trap naar de eerste verdieping. Bij binnenkomst kom je in je eigen hal waar er ruimte is voor je jassen en schoenen. Hier bevindt zich ook het toilet met fonteintje en de deur naar de woonkamer. Authentieke details vind je terug in de vorm van het hoge plafond in de hal, de tegelvloer, de houten deuren en het houtsnijwerk van de trap.

De woonkamer bestaat uit een voor en middengedeelte. Deze wordt gescheiden door een prachtige en-suite met schuifdeuren. Het plafond is maar liefst 3,13 meter hoog! De breedte maat is bijna 4 meter en de hele diepte maat maar liefst 17 meter. Hierdoor heb je in combinatie met de hoogte een super ruimte. De indeling is naar eigen smaak in te richten door deze afmetingen. De vloer is afgewerkt met een mooie parketvloer. De open keuken ligt aan de achterzijde en heeft alle denkbare apparatuur. Het heeft een kookeiland met een inductiekookplaat, een vaatwasser, een koel-vriescombinatie, combi-oven en een afzuigkap die naar buiten gaat. Een pluspunt van deze ruimte is dat er een drietal dakramen liggen waardoor je veel licht krijgt in de keuken.  

De slaapkamer ligt aan de achterzijde van de benedenwoning. De slaapkamer bereik je via de lux badkamer. De slaapkamer heeft twee ramen aan de tuinzijde en kent een fijn formaat. Voor extra opslag zou je een mooie kast om de deur van de slaapkamer kunnen bouwen. Met deze investering benut je de ruimte optimaal.

De benedenwoning beschikt over een voor- en achtertuin. De voortuin ligt op het westen en de achtertuin op het oosten. Zo heb je altijd een plekje in de zon en in de schaduw. Het deel voor de erker aan de voorzijde behoort tot de benedenwoning maar het pad en de plek voor de fietsen is gemeenschappelijk.
 
Tot slot heb je nog een gedeelde kelderruimte voor wat opslag. Dit is gemeenschappelijk en handig voor wat klus spullen en of verf wat je over hebt.

Alle benodigde voorzieningen zoals winkels voor je dagelijkse boodschappen en scholen vind je vlakbij in deze wijk. Ook het gezellige centrum van Nijmegen bevindt zich op loopafstand. Voor een avondje uit hoef je echter niet per se het centrum in. In je directe omgeving bevinden zich namelijk veel restaurants en eetcafés. Dit is ook waar Nijmegen-Oost bekend om staat. Verder is het Radboud UMC, het CWZ en de universiteit/Han dichtbij. Ook de uitvalswegen zijn goed te bereiken, maar maak je liever gebruik van het openbaar vervoer dan is zowel het centraal trein- en busstation van Nijmegen als station Heijendaal op de fiets prima te doen.

Praktische info
– Bouwjaar 1906
– Woonoppervlak ca. 80 m²
– Energielabel C
– In 2018 volledig gerenoveerd
– Betaald parkeren in de wijk, parkeervergunning voor bewoners
– Oplevering kan vlot indien gewenst
– Woning wordt verkocht met een niet bewoningclausule
– VVE kosten EURO 115,- per maand
 

  • 79 m2
  • 1

Kenmerken Groesbeekseweg 109

Overdracht

Vraagprijs€ 385.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte79 m2
Inhoud335 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1906
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Groesbeekseweg 109

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

72%

20% NL

16%

20% NL

12%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod