Ga naar inhoud

Te koop: appartement Brugstraat 7f 7201 JH Zutphen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 225.000,- k.k.

Op een mooie plek, in de luwte van het centrum en om de hoek van het treinstation, staat dit lichte hoekappartement met een balkon op het zuiden en mooi uitzicht naar het groen. Het appartement is gesitueerd op de tweede, tevens hoogste verdieping van een kleinschalig appartementengebouw op de hoek van de Brugstraat en de Oude Wed.

Als je de IJsselkade oversteekt, loop je zo naar de oever van de IJssel. Na een korte wandeling sta je in de binnenstad met vele winkels, speciaalzaken, restaurants en uitgaansgelegenheden. Parkeren kan in de straat, met een vergunning, en voor de rijders van een elektrische auto zijn er twee openbare laadpalen.

Indeling:

Appartementengebouw:
Dit fijne hoekappartement is gesitueerd op de tweede en tevens hoogste verdieping van een kleinschalig gebouw, te bereiken met de trap. De gezamenlijke entree van slechts zes appartementen is aan de voorzijde. Bij het appartement hoort een berging, in een apart gebouw aan de achterzijde. Deze berging is, via het grindpad, goed te bereiken met de fiets.

Appartement:
De hal met laminaatvloer staat in verbinding met de woonkamer, keuken en de toiletruimte. In de verrassend ruime woonkamer zie je grote ramen aan twee zijden, met mooi uitzicht naar de bomen die in de Brugstraat staan. De schouw is behouden, net als drie handige inbouwkasten (door een wand te plaatsen is het mogelijk om de oorspronkelijke tweede slaapkamer terug te brengen).
Een mooie, klassieke schuifdeur geeft toegang tot de ruime slaapkamer aan de zuidkant. Deze kamer, met inbouwkast, biedt genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed, een grote garderobekast en een bureau voor de thuiswerker. Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer met een douche en een kwartrond wastafelmeubel.
Aan de achterzijde is de dichte keuken, waar een lichte wandopstelling met een gaskookplaat en afzuigkap staat. Onder het aanrechtblad, rechts van de ronde spoelbak, is ruimte voor de wasmachine.

Exterieur:
Vanuit de keuken en slaapkamer is het balkon op het zuiden te bereiken. Dit is een fijne plek om alleen, of met zijn tweeën, buiten te zitten. Hier bevindt zich de vijfde inbouwkast van dit appartement, waar de HR-ketel hangt.

Bijzonderheden:
– De VvE is bezig met het inventariseren van de mogelijkheid tot isolatie van de spouwmuren;
– Houten en kunststof kozijnen, voorzien van dubbel glas;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel;
– VvE bijdrage € 100,- per maand;
– Balkon op het zuiden;
– goed bereikbare (fietsen)berging op de begane grond;
– Energielabel E.

  • 58 m2
  • 1

Kenmerken Brugstraat 7f

Overdracht

Vraagprijs€ 225.000,- k.k.
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte58 m2
Inhoud195 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1954
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Brugstraat 7f

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

47.340

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

56%

20% NL

29%

20% NL

15%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod