Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Gevers Deynootweg 143 2586 HL 's-Gravenhage

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 1.100.000,- k.k.

Schitterend familiehuis aan de voet van het Zwarte Pad , strand en zee gelegen met een riant woonoppervlak van totaal ca. 255 m² verdeeld over woonkamer met spectaculaire lichtinval, moderne open keuken, twee volwaardige badkamers, sauna in de kelder, vier riante slaapkamers en hoogwaardig afgewerkte etage in de dakopbouw die als tweede woonkamer of als nog twee ruime slaapkamers gebruikt kan worden. De woning beschikt over een zeer gunstig energielabel A++, voor- en zonnige achtertuin ca. 55 m², een balkon aan de achterzijde en een zonneterras aan de voorzijde.

Dit heerlijke familiehuis is gelegen op eeuwigdurend afgekochte erfpachtgrond, op een perfecte locatie slechts 150 meter hemelsbreed van het strand van Scheveningen met uitgebreide voorzieningen binnen handbereik zoals kilometers lange stranden, strandtenten, de Pier, de Palace Promenade, het Kurhaus, het Holland Casino, Pathé en het Circustheater.

Indeling:
Ruime voortuin, entree met vestibule, tochtdeur met glasroedeverdeling naar de gang met toilet en deur naar kelder. De kelder is voorzien van veel bergruimte, meterkast en sauna. De begane grond is voorzien van lamelparketvloeren, erker aan de voorzijde, schuifpui naar de achtertuin met stenen berging en open keuken voorzien van composiet werkblad, koelkast, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser.

Vanuit de hal de trap naar de 1e etage, overloop voorzien van technische ruimte met cv-ketel en opstelplaats voor de wasmachine, zijkamer aan de voorzijde, zijkamer aan de achterzijde, riante slaapkamer aan de achterzijde met balkon over de volle breedte op de ochtend- en middagzon, riante slaapkamer aan de voorzijde met erker en tussen gelegen badkamer voorzien van inloopdouche met glazen wand, badkamermeubel met onderkasten, wandcloset en ligbad.

Vanuit de overloop de trap naar de 2e etage, gang met twee vaste kasten en apart toilet, tweede volwaardige badkamer voorzien van inloopdouche met glazen wand, vrijstaand ligbad en badkamermeubel met wastafel. Tot slot de riante tweede woonkamer met pantry, spectaculaire lichtinval en zonneterras met uitzicht aan de rechterzijde over de duinen van het Zwarte pad. Eventueel kan deze kamer door een koper worden opgedeeld in twee ruime slaapkamers.

Aanvullende informatie:
– ’s-Gravenhage sectie V nummer 4430
– Perceelgrootte 168 m²
– Erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht
– Bouwjaar 1926
– Energielabel A++
– 10 zonnepanelen op het dak
– Volledig voorzien van dubbele beglazing
– Cv-combiketel Remeha 2015
– Ouderdoms-, niet-bewonings- en materialenclausule van toepassing
– Projectnotaris van toepassing
– Algemene verkoopvoorwaarde Plink NVM Garantiemakelaars van toepassing
– Oplevering in overleg

  • 255 m2
  • 168 m2
  • 6

Kenmerken Gevers Deynootweg 143

Overdracht

Vraagprijs€ 1.100.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte168 m2
Woonoppervlakte255 m2
Inhoud964 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1926
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelA++

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Gevers Deynootweg 143

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

524.882

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

51%

20% NL

24%

20% NL

25%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod