Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Paddestoelweg 30 2403 HA Alphen aan den Rijn

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 300.000,- k.k.

Bieden vanaf prijs € 300.000,- k.k.

Leuke starterswoning met tuin op het zuiden en ideale ligging!

Deze leuke tweelaagse starterswoning met ruime slaapkamers is gelegen in de fijne Paddestoelenbuurt. Aan de achterzijde grenst de woning aan een keurig gezamenlijk binnenplein met speeltuin en groen. De woning is gelegen nabij winkelcentra De Ridderhof en De Herenhof en ook het Zwembad Aquarijn en verschillende scholen zijn op loopafstand te vinden. Nabij de woning zijn er meerdere busverbindingen en ook zijn er diverse uitvalswegen richting de grote steden van de Randstad en Schiphol. De ligging is echt ideaal!

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond:
Via de betegelde voortuin heeft u toegang tot de aangebouwde stenen berging met elektra. Hier is tevens de opstelplaats van de wasmachine gesitueerd. Vervolgens stapt u via de voordeur de hal binnen. De ruime hal geeft toegang tot de toiletruimte met staand toilet en fonteintje, trapopgang naar boven en moderne meterkast (6 groepen, 2x aardlekschakelaar).

De woonkamer is heerlijk ruim en daarbij licht afgewerkt. Onder de trap vindt u een praktische trapkast voor voldoende bergruimte. Aan de voorzijde is de betegelde keuken gelegen. De keuken is in een L-vormige opstelling gesitueerd en beschikt daarbij over de volgende (inbouw)apparatuur:
– inductiekookplaat
– afzuigkap,
– oven,
– koelkast (los) en
– vriezer (los).

De lichte woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer en beschikt over een grote raampartij. Het eetgedeelte is tussen de keuken en zitgedeelte in geplaatst en het zitgedeelte is tuingericht ingericht. Via de openslaande deur stapt u de achtertuin in.

De achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van een combinatie van tegels en plantenbakken. Vanwege de ligging op het zuiden heeft u nagenoeg de gehele dag de zon in de tuin. Het achtergelegen binnenterrein is kindvriendelijk en autovrij waardoor u zonder de zorgen de kinderen op het pleintje kunt laten spelen.

Eerste verdieping:
Via de trapopgang in de hal bereikt u de overloop met C.V.-kast (Bosch, 2010) op de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich twee zeer ruime slaapkamers, een ruimte welke naar eigen idee is in te delen en de badkamer.

De ouderslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is zeer royaal. De slaapkamer is gelegen over de gehele breedte van de woning en heeft daarbij een doorgang tot een extra bergruimte welke zich boven op de berging van de begane grond zich bevindt.

De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Ook deze slaapkamer is over de gehele breedte van de woning getrokken en dus super ruim. Oorspronkelijk waren in deze ruimte twee slaapkamers ingedeeld, maar er is hier gekozen om één grote royale slaapkamer te realiseren. Een stukje van één van de oude slaapkamers is nog in gebruik als bergruimte, maar kan ook dienen als inloopkast of andere functie.

Tot slot bevindt zich op deze verdieping de inpandige badkamer. De badkamer is voorzien van witte vloertegels en lichtblauwe wandtegels. De badkamer is voorzien van een douche/bad, wastafel en een tweede vrijstaand toilet.

Bijzonderheden:
– Ruime woonkamer met L-vormige keuken gelegen aan voorzijde
– Achtertuin gelegen op het zuiden
– Het schilderwerk aan de buitenzijde van woning verdient aandacht
– Gelegen aan een gezamenlijke mandelig binnenterrein waar u als bewoner circa €50,- per jaar voor betaalt
– Energielabel C

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 89 m2
  • 90 m2
  • 2

Kenmerken Paddestoelweg 30

Overdracht

Vraagprijs€ 300.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte90 m2
Woonoppervlakte89 m2
Inhoud300 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1976
Dak typePlat dak
IsolatievormenGrotendeels dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Paddestoelweg 30

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

28%

20% NL

33%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod