Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Peizerweg 230 9744 BB Groningen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 650.000,- k.k.

Liefhebbers van buitenruimte en mensen die op zoek zijn naar een combinatie woon/werk/hobbyruimte opgelet! Bent u op zoek naar een unieke woonboerderij aan de rand van de stad van Groningen met mogelijkheden om het woonoppervlak te vergroten, een grote schuur en paardenboxen in de deel? Dan nodigen wij u graag uit om te komen kijken!

Dichtbij het Stadspark en het Ruskenveense Plas staat deze unieke woonboerderij van het bouwjaar 1906 met zowel een inpandige schuurruimte/deel met paardenboxen (ca. 196 m²) alsmede een vrijstaande schuur (112 m²) op een perceel van ca. 2.000 m². De woonboerderij beschikt onder andere over een slaap- en badkamer op de begane grond, een keuken, woonkamer en eetkamer en op de verdieping is een royale slaapkamer met eigen keukeninrichting en inbouwapparatuur. Er zijn mogelijkheden om de woonruimte te vergroten in de deel.

De ligging is bijzonder gunstig ten opzichte van het stadscentrum en een gemakkelijke toegang tot de A7 en A28. Binnen 15 minuten fietsen bereikt u de bruisende binnenstad van Groningen, en het Stadspark is op loopafstand. Winkels, sportvoorzieningen en scholen zijn op korte afstand. Dankzij de uitstekende busverbinding bent u snel bij het centraal station, vanwaar elke trein u naar uw gewenste bestemming brengt.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met toegang tot de lichte en sfeervolle woonkamer met zicht op de tuin, slaap-/werkkamer en de eetkamer. Vanuit de eetkamer loopt u naar de keuken voorzien van nette opstelling met enig inbouwapparatuur en witgoedaansluitingen en deur naar de hal met bergkast. In deze ruimte vindt u tevens een nette ruime badkamer met douche, ligbad en wastafel met meubel, separaat een modern toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping. Grenzend aan de keuken is een tuinkamer gemaakt, waar u heerlijk beschut kunt zitten. In de deel van ca. 196 m² zijn 3 paardenboxen met aangrenzend 2 kleine aangebouwde bergingen.

Eerste verdieping:
Hier vindt u een royale slaapkamer met eigen keuken voorzien van inbouwapparatuur (spoelbak, gasfornuis, oven en koelkast) en een trap naar de vliering. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de 2e slaapkamer.

Buiten:
De verzorgde tuin met terras is aan de voorzijde beschut, waardoor u hier heerlijk privé kunt zitten. Achter op het terrein (grotendeels verhard) staat een grote schuur van golfplaten van ca. 112 m² en een overkapping voor opslag. Het perceel is kadastraal ingemeten en loopt tot aan de sloot achterzijde.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1906;
– Energielabel C;
– CV-ketel uit 2021;
– Grotendeels HR++ beglazing;
– Deels kunststof kozijnen;
– Het woongedeelte is voorzien van dakisolatie;
– Perceelgrootte circa 2303 m² (moet nog worden ingeschreven bij Kadaster).

  • 118 m2
  • 2.303 m2
  • 3

Kenmerken Peizerweg 230

Overdracht

Vraagprijs€ 650.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte2.303 m2
Woonoppervlakte118 m2
Inhoud1.266 m3

Bouw

SoortWoonboerderij
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1906
Dak typeSchilddak
IsolatievormenDakisolatie, Grotendeels dubbelglas, HR glas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Peizerweg 230

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

202.636

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

29%

20% NL

32%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod