Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Koogweg 10 1475 JL Beets

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 450.000,- k.k.

Aan de charmante Koogweg 10 in het idyllische Beets staat een twee onder een kap woning die perfect de balans vindt tussen werk en ontspanning. Beets, een paradijselijke woonomgeving midden in het groen en toch centraal gelegen, biedt de ideale setting voor deze woning. De Beetsenaren staan bekend om hun aanpakmentaliteit en dat is duidelijk te zien aan deze woning.

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie! Bekijk daarnaast ook de gepresenteerde woningvideo voor een goede indruk van de woning!

Deze twee onder een kap woning is recentelijk verrijkt met een indrukwekkende schuur c.q. werkplaats. De schuur, net gebouwd, biedt talloze mogelijkheden voor de doe-het-zelvers en hobbyisten onder ons. Dankzij de aanzienlijke hoogte van de schuur, is deze niet alleen geschikt voor het opslaan van hoge stellingen, maar ook voor het inrichten van een grote werkplaats. En voor de autoliefhebbers is er zelfs de optie om met wat creatief passen en meten een autobrug te plaatsen.

Waar hard gewerkt wordt, moet ook goed ontspannen kunnen worden. Daarom is aan de achterzijde van de schuur een prachtige, overdekte lounge gecreëerd. Dit verlengde van de schuur biedt een heerlijke plek om tot rust te komen, ongeacht het weer.

De woning zelf is eenvoudig, maar netjes afgewerkt. Op de begane grond vind je een lichte woonkamer met een nette laminaatvloer. De ramen zijn voorzien van isolerende beglazing en zijn stijlvol aangekleed met op maat gemaakte jaloezieën. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, maar met een kleine aanpassing kunnen dit er weer drie worden. De badkamer is compact, maar praktisch en functioneel ingericht.

Voor gezinnen is de ligging ideaal. Achter de Koogweg ligt een speeltuin, wat een fantastische speelplek biedt voor kinderen. Hoewel je voor de boodschappen naar een nabijgelegen dorp moet fietsen, is de afstand prima te overbruggen.

Een bijzonder kenmerk van deze woning is het bovengemiddeld grote perceel waarop het staat. Hierdoor heb je de luxe van een ruime oprit, waar je met creatief parkeren al snel vier auto’s kwijt kunt.

Kortom, de woning aan de Koogweg 10 biedt een harmonieuze combinatie van werk, ontspanning en gezinsleven in een prachtige, groene omgeving. Het is een unieke kans voor degenen die op zoek zijn naar een praktische, goed onderhouden woning met extra voorzieningen die het leven net dat beetje makkelijker maken.

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied in Noord-Holland. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 87 m2
  • 375 m2
  • 2

Kenmerken Koogweg 10

Overdracht

Vraagprijs€ 450.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte375 m2
Woonoppervlakte87 m2
Inhoud340 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1959
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Koogweg 10

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

35.800

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

23%

20% NL

40%

20% NL

37%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod