Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Langestraat 117 9712 MD Groningen

Jonkman Garantiemakelaars in Leek
Neem contact met mij op

Onder bod

€ 539.000,- k.k.

MODERN, RUIM EN ZO TE BETREKKEN! HEERLIJK WONEN IN HET EBBINGEKWARTIER

Deze moderne en lichte woning van 140 m² beschikt over een fijne woonkamer met open luxe keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang naar een kleine maar besloten stadstuin die gelegen is op het Oosten. Hier bevindt zich ook nog een berging van ca. 6 m² groot. Daarnaast heeft de woning 4 slaapkamers verdeeld over de eerste en tweede verdieping. De woning is voorzien van optimale isolatie wat zorgt voor volop wooncomfort.

Deze moderne woning is gebouwd in 2018 en is gelegen op steenworp afstand van alle leuke plekjes die het centrum van Groningen te bieden heeft. Het Noorderplantsoen, het Stadsstrand (DOT) en de Grote Markt is allemaal op loopafstand van de woning gelegen.

Indeling:
Begane grond: entree/hal met modern toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. De ruime en lichte woonkamer met open keuken is in totaal ca. 36m² groot. De moderne keuken is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, (zelfreinigende)oven en combi magnetron. Tevens is er een ruime bergkast onder de trap.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde bevindt zich een slaapkamer van ca. 16m². De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is ca. 15 m² groot. De moderne, royale badkamer is voorzien van inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel met meubel. Deze ruimte is voorzien van vloerverwarming en is ca. 6 m² groot.

Tweede verdieping: overloop met toegang tot opnieuw twee ruime slaapkamers en een technische ruimte. Deze verdieping is vrij identiek aan de eerste verdieping. De slaapkamers zijn ca. 16 m² en 15 m² groot. De royale technische ruimte (ca. 8 m²) beschikt over een opstelling voor een wasmachine, cv-ketel en de mechanische ventilatie box. Door de ruime afmeting is hier voldoende extra bergruimte.

Bijzonderheden:
– energiezuinige woning met label A;
– 4 royale slaapkamers;
– rustig gelegen aan autoluwe straat. Onder het complex bevindt zich een parkeergarage waar een auto voor een gereduceerd tarief geparkeerd kan worden;
– houten berging in de achtertuin;
– ligging in prachtige nieuwe woonwijk;

  • 140 m2
  • 100 m2
  • 4

Kenmerken Langestraat 117

Overdracht

Vraagprijs€ 539.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte100 m2
Woonoppervlakte140 m2
Inhoud494 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2018
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Langestraat 117

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

202.636

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

80%

20% NL

14%

20% NL

6%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod