Ga naar inhoud

Te koop: appartement Het Fonteyn 36 2382 AW Zoeterwoude

Onder bod

€ 298.000,- k.k.

Een prachtige kans op een prachtige locatie voor starters te koop! Want dit gasloze en energiezuinige appartement heeft vrijwel alles wat je je kan wensen en met haar bouwjaar uit 2021 ruikt het appartement nog bijna als nieuw!

Vanaf je balkon kijk je uit over het kleinschalige haventje richting de Oude Rijn terwijl je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat rustig van het zonnetje kan genieten. En dat terwijl je met slechts 15 minuten fietsen ook weer in het bruisende centrum van Leiden staat!

Het moderne en kleinschalige complex is gebouwd in 2021 waarbij uiteraard rekening is gehouden met milieuvriendelijke aspecten. Zo is het gehele appartement voorzien van HR++ beglazing en is er sprake van volledige isolatie (vloer, wand en dak). Alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming i.c.m. een elektrische warmtepomp en het warme water wordt geregeld via een elektrische boiler (eigendom). Uiteraard is het complex uitgerust met een lift.

De indeling van het appartement is praktisch. Via de hal bereik je allereerst een aparte was- en CV-ruimte. Vervolgens kom je uit bij het toilet welke keurin en modern is afgewerkt met tegels, een vrijdragend toilet en een fonteintje. Vervolgens lopen we door naar de prachtig lichte woonkamer. De ramen in deze ruimte lopen vanaf de vloer tot aan het plafond én er is een grote schuifpui welke leidt naar het heerlijk ruime balkon! De woonkamer is gemakkelijk op te delen in een zit- en eetgedeelte en de open keuken maakt het extra gezellig als je eters over de vloer hebt. De keuken is uitgerust met een combi-oven, een inductiekookplaat, vaatwasser en koel-vriescombinatie; van alle gemakken voorzien dus! De wanden in de gehele woning zijn gestuct en ook het laminaat is door de hele woning doorgelegd. In de slaapkamer is voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed én een grote kledingkast. Ook de slaapkamer is uitgerust met meerdere ramen, waardoor ook deze ruimte lekker licht is. Vanuit de slaapkamer bereikt men de badkamer welke functioneel is ingericht en is voorzien van een inloopdouche en een wasbak.

Algemeen:
– Energielabel A++
– Bouwjaar 2021
– Elektrische boiler in eigendom
– Vloerverwarming door het gehele appartement
– Individuele berging in de onderbouw (ca 5m2)
– Mechanische ventilatie aanwezig
– Glasvezel internet aanwezig
– Volledig geïsoleerd
– Oplevering in overleg

  • 55 m2
  • 1

Kenmerken Het Fonteyn 36

Overdracht

Vraagprijs€ 298.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte55 m2
Inhoud183 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2021
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, HR glas
EnergielabelA++

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Het Fonteyn 36

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

8.367

Vergelijkbaar woningaanbod