Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Elzenpas 4 7091 RH Dinxperlo

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 309.000,- k.k.

Gelijkvloers wonen met een tuin in het mooie, rustige Dinxperlo. Aan de noordkant van het dorp, in een gezellige wijk, staat deze twee-onder-een kap woning met een garage, zonnige tuin en een slaapkamer met badkamer op de begane grond. Boven zijn nog twee slaapkamers en een 2e badkamer. Hier ervaar je alle voordelen van gelijkvloers wonen, maar dan met een tuin in plaats van een balkon.
De Elzenpas is een mooie straat, die de Lange Akker met de Aaldershuuslaan met elkaar verbindt. Vlak om de hoek is een speeltuintje voor de (klein)kinderen en je woont op korte loopafstand van het buitengebied richting De Heurne. Aan de westkant van het dorp ligt een wandelbos en in het centrum zijn diverse winkels, supermarkten en restaurants gevestigd. De N317 zorgt voor een goede verbinding met Ulft, Silvolde, Terborg, Doetinchem en de snelweg A18.

Indeling:
Begane grond:
Vanaf de oprit is het maar een paar stappen naar de voordeur van deze levensbestendige woning. De hal met meterkast staat in verbinding met de L-vormige woonkamer die ruim 8 meter diep is. Aan de voorzijde is het zitgedeelte en het eetgedeelte grenst, net als de keuken, aan de achtertuin. Het portaal met de trapopgang en toiletruimte is te bereiken vanuit de woonkamer. In de halfopen keuken staat een hoekopstelling met een kookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron en een vaatwasmachine.
Gelijkvloers wonen is mogelijk dankzij de ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond. De slaapkamer met uitzicht naar het terras is goed in te delen met een tweepersoonsbed en een garderobekast. In de badkamer zie je een ligbad, aparte douche, een tweede toilet en een wastafelmeubel.
Voor de auto, fietsen en als berging/hobbyruimte is de inpandige garage een goede plek. In de garage is de opstelling van de cv-ketel, er hangt een radiator en een loopdeur zorgen ervoor dat deze ruimte goed toegankelijk is vanaf de oprit.

Eerste verdieping:
Wonen, koken en slapen kan op de begane grond maar boven zijn nog twee slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel.

Exterieur:
Dit fijne huis heeft een voor- en achtertuin, waarbij de achtertuin op het oosten gesitueerd is. Op de oprit is ruimte voor de auto. In de achtertuin zie je gazon en een houten tuinhuis. De achtertuin is te bereiken via een achterpad naast/achter de woningen Elzenpas 6 en 8.

Bijzonderheden:
– Gelijkvloers wonen dankzij de slaap- en badkamer op de begane grond;
– Verwarming en warm water via een cv-ketel (AWB);
– Twee slaapkamers en een werkkamer/hobbyruimte (mogelijk badkamer) op de eerste verdieping;
– Parkeergelegenheid op eigen terrein;
– Zonnige achtertuin (oost);
– Het perceel moet nog kadastraal ingemeten worden (ca. € 475,– rekening koper)
– Energielabel B
– De plattegronden geven een indruk van de indeling en grootte, maar geeft niet de feitelijke indeling weer (spiegelbeeld).
– Bijzonderheden: in de koopakte wordt de ouderdoms- en de niet-feitelijk bewoond-clausule opgenomen.
– Projectnotaris Hermans & Schuttevaer Notarissen, Utrecht.

  • 97 m2
  • 240 m2
  • 3

Kenmerken Elzenpas 4

Overdracht

Vraagprijs€ 309.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte240 m2
Woonoppervlakte97 m2
Inhoud426 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1995
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Elzenpas 4

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.047

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

28%

20% NL

37%

20% NL

35%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod