Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Vossestaart 21 2411 ML Bodegraven

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 435.000,- k.k.

Volledig gemoderniseerde en geheel gerenoveerde 4-kamer tussenwoning met zonnige achtertuin op het zuiden!

In de kindvriendelijke woonwijk Broekvelden met winkelcentrum Vromade en diverse speelplaatsen in de directe omgeving staat deze goed onderhouden en instapklare eengezinswoning met een op het zuiden gesitueerde achtertuin.

De woning maakt een sfeervolle indruk en is in de afgelopen jaren volledig (op de badkamer na) gerenoveerd en aan de hedendaagse woonwensen aangepast. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen en vergroten van een nieuwe keuken, nieuw toilet, plaatsen vloerverwarming begane grond, stucwerk, nieuwe meterkast, compleet nieuwe elektrische installatie, nieuwe trappen, nieuwe binnendeuren en het opnieuw aanleggen van de achtertuin met fraaie houten overkapping.

Ook zijn er diverse verduurzamingsmaatregelen genomen en is de woning voorzien van dakisolatie, bodemisolatie, gedeeltelijk gevelisolatie en grotendeels HR++ beglazing. De woning is dan ook voorzien van energielabel A.

Graag geven wij u alvast een indruk van hetgeen u bij een rondgang in de woning mag verwachten.

Begane grond:
Entree in ruime hal met meterkast, unit vloerverwarming, moderne toiletruimte met wandcloset en fontein, en toegang tot de woonkamer.

Door het doorbreken van de muur tussen de keuken en de aan de voorzijde aangebouwde berging is een zeer royale en lichte woonkeuken met lichtstraat ontstaan. De woonkeuken is luxe en sfeervol uitgevoerd met een kookeiland voorzien van inductie kookplaat, ingebouwde afzuiging, kokend water kraan (Selsiuz), vaatwasser, koelkast, vriezer en combi oven/magnetron.

Vervolgens gaat het keukengedeelte over naar het riante zitgedeelte aan de achterzijde van de woning met schuifpui naar de achtertuin. In de ruimte tussen de (woon)keuken en de zitkamer is de trapopgang naar de 1e verdieping. De gehele begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming.

Tuin:
Via de schuifpui in de woonkamer bereikt u de achtertuin, of achterom via de gezamenlijke poort. De tuin kent een gunstige zonligging op het zuiden. U kunt tot in de late uurtjes volop van de zon genieten. De achtertuin is opnieuw en fraai aangelegd met aan de achterzijde een sfeervolle houten overkapping met heater en berging met elektra.

1e Verdieping:
Een open trap vanuit de woonkamer leidt tot de overloop, vanwaar er toegang is tot 2 slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de woningbrede hoofdslaapkamer (voorheen 2 slaapkamers) met fraaie inloopkast. Aan de voorzijde zijn de 2e slaapkamer en de badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De nog op te knappen badkamer is vergroot door een gedeelte van de voorslaapkamer bij de badkamer te betrekken. Bij de plattegronden hebben we een impressie toegevoegd die een beeld geeft hoe je het beste de nieuwe badkamer kunt indelen.

2e Verdieping:
Via de vaste trap heeft u toegang tot de fraai afgewerkte zolderverdieping met 3e slaapkamer en 2 dakramen aan achterzijde. Verder vindt u op deze verdieping het washok met aansluitingen voor wasapparatuur, fontein, opstelplaats c.v.-combiketel (Remeha, 2022), de mechanische ventilatie unit en voldoende opslagruimte.

Bijzonderheden:
• Goed onderhouden en instapklare eengezinswoning met 3 (eventueel 4) slaapkamers;
• Badkamer nog naar eigen keuze af te werken;
• Prettige en kindvriendelijke woonomgeving;
• Basisscholen, winkelcentrum Vromade, binnen- en buitensport en NS-station op loopafstand;
• Gunstig gelegen achtertuin op het zuiden;
• Begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming.
• Voorzien van dakisolatie, bodemisolatie en gedeeltelijk gevelisolatie;
• Grotendeels voorzien van HR++ beglazing;
• Energielabel A;
• Inhoud ca. 437 m³, woonoppervlakte ca. 117 m²;
• Bouwjaar 1977;
• Oplevering in overleg.

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

  • 117 m2
  • 141 m2
  • 3

Kenmerken Vossestaart 21

Overdracht

Vraagprijs€ 435.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte141 m2
Woonoppervlakte117 m2
Inhoud437 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1977
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, HR glas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Vossestaart 21

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

33.733

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

21%

20% NL

31%

20% NL

48%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod