Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Ieplaan 23 2565 LC 's-Gravenhage

Plink Garantiemakelaars Den Haag
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 1.095.000,- k.k.

Karakteristiek 3-laags herenhuis gelegen achter een monumentale gevel aan de mooiste laan van de Bomenbuurt met een riant woonoppervlak van totaal ca. 238 m² verdeeld over ca. 13 meter diepe living met openslaande deuren naar de achtertuin van ca. 60 m², ruime luxe keuken, kelder, zes ruime slaapkamers, drie toiletten en twee moderne badkamers.

Dit heerlijke familiehuis beschikt over een zeer gunstig Energielabel B, is met liefde en zorg onderhouden en beschikt over de nodige originele stijldetails zoals glas in lood bovenlichten, suiteseparaties, marmeren entree, stenen schouwen, trapleuningen en paneeldeuren.

De locatie in de populaire Bomenbuurt is uitstekend te noemen met op loopafstand The European School, de gezellige winkels van de Thomsonlaan / Fahrenheitstraat, de haven van Scheveningen, de Reinkenstraat in Duinoord en “de Fred” in het Statenkwartier. Ruim voldoende parkeergelegenheid en uitstekende OV-verbindingen naar Den Haag centrum en Scheveningen.

Indeling:
Entree met vestibule voorzien van marmeren lambrisering en vloertegels, tochtdeur met art deco motieven. In de gang de deur naar de kelder van ca. 15 m² en apart toilet met wandcloset en fonteintje. Vanuit de gang de schitterende kamers en suite met spectaculaire lichtinval, erker aan de voorzijde, hoge ornamenten plafonds, visgraat parketvloer, stenen schouw, schuifseparatie met glas in lood schuifdeuren, suite aan de achterzijde eveneens met hoge ornamenten plafonds, visgraat parketvloeren en openslaande deuren naar de verrassend zonnige achtertuin van totaal ca. 60 m² met fraai aangelegde terrassen, vijver, tuinkast en elektriciteit.

Aan de tuin grenst de moderne keuken met luxe hoogwaardige (Siemens/Bosch)apparatuur: combi magnetron-oven, hete lucht/stoomoven, warmhoudlade, Quooker en vaatwasser. De kelder beschikt over een daglicht/koekoek, stopcontacten en waterkraan.

Vanuit de hal de trap naar de eerste etage, overloop met vaste kast voor de wasmachine en droger, apart toilet met wandcloset. Schitterende slaapkamer aan de voorzijde die momenteel is ingericht als werkkamer en is voorzien van visgraatparket en erker met fraaie glas in lood bovenlichten. De suiteseparatie is getransformeerd in een stijlvolle boekenkast die tevens dient als scheiding tussen de twee grote slaapkamers.

Aan de achterzijde de hoofdslaapkamer met hoog plafond, visgraat parketvloer en deur naar de luxe badkamer voorzien van hoogwaardig tegelwerk, inloopdouche met drain, brede wastafel met ingebouwd leidingwerk, spiegelverwarming, openslaande deuren naar balkon, vloerverwarming, houten lambrisering en designradiator. Aan de voorzijde nog een zijkamer die momenteel wordt gebruikt als inloopkast.

Vanuit de overloop de trap naar de tweede etage, deze etage is voorzien van groot daklicht, technische ruimte en een derde apart toilet. Aan de voorzijde een heerlijke slaapkamer met drie grote raampartijen en zeer gunstige lichtinval. Nog zo’n goed formaat slaapkamer aan de achterzijde die wordt gebruikt als atelier en beschikt over eigen achterbalkon. De tussengelegen tweede badkamer is voorzien van hoogwaardig tegelwerk, daklicht, inloopdouche, ligbad, designradiator en dubbele wastafel met spiegelverwarming. Tot slot op deze etage nog twee zijkamers die geschikt zijn als werk- of logeerkamer.

Aanvullende informatie:
– ’s-Gravenhage sectie AN nummer 635
– Perceelgrootte 153 m²
– Eigen grond
– Bouwjaar 1916
– Energielabel B
– Glas in lood, ingepakt in HR+ glas behoudens het bovenlicht kastenkamer, dit heeft een voorzetraam.
– De overige ramen zijn voorzien van HR+/++ glas.
– Cv-combiketel Intergas 2024
– Dak en vloer geïsoleerd 2021
– 12 zonnepanelen (2022)
– Ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
– Algemene verkoopvoorwaarde Plink NVM Garantiemakelaars van toepassing
– Oplevering in overleg

  • 238 m2
  • 153 m2
  • 7

Kenmerken Ieplaan 23

Overdracht

Vraagprijs€ 1.095.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte153 m2
Woonoppervlakte238 m2
Inhoud990 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1916
Dak typePlat dak
IsolatievormenVoorzetramen, Grotendeels dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers9
Aantal slaapkamers7
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Ieplaan 23

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

524.882

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

48%

20% NL

25%

20% NL

27%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod