Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Grote Bleeker 1 1544 VW Zaandijk

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 475.000,- k.k.

Aan de buitenkant kun je niet goed zien hoeveel ruimte deze typische jaren 70 hoekwoning heeft. Het kubistische lijnenspel met platte daken, het grote dakterras en de tuin van groot formaat maken je nieuwsgierig. Eenmaal binnen zie je dat deze woning een heel ruimtelijke indeling heeft, met een lichte woonkamer en een grote eetkeuken op de begane grond. Verrassend is de dubbele werkkamer beneden, die ook als tv-kamer gebruikt kan worden en verbouwd kan worden tot slaapkamer met badkamer. Boven zijn drie slaapkamers, de badkamer, een wasruimte en het dakterras.
Alles gezien? Dan is de tuin aan de beurt. Deze oase van groen heeft een uitstekende zonligging. Het merendeel van de tuin grenst aan de Simon Gammerkade, met uitzicht naar een brede sloot. Je woont in de nabijheid van Sportpark De Koog, station Zaandijk/Zaanse Schans, het zwembad en de prachtige natuur van Guisveld. Na 800 meter rij je op de snelweg A8, richting de A7 (Purmerend) en de Ring A10.

Indeling:
Begane grond:
Dit is echt een woning die je van binnen moet zien om de ruimte te ervaren! Loop via het brede pad naar de entree van deze hoekwoning. Links van de entree is nog een deur, die toegang geeft tot de (fietsen)berging.
Sta je in de hal? Welkom in de sfeer van de jaren 70, want die is nog volop aanwezig. Dit geeft je de kans om naar eigen smaak te gaan verbouwen. Het is overigens mogelijk om een inpandige doorgang naar de berging te maken, waardoor je deze kunt gebruiken als bijkeuken/provisieruimte.

Vanuit de hal loop je de eetkeuken in, die heerlijk licht en ruim is. Door de grote ramen kijk je naar het looppad en er is genoeg plek voor een grote eettafel. De hoekopstelling biedt veel bergruimte en alle apparatuur is ingebouwd. Het vernieuwen van de keuken biedt de mogelijkheid voor een trendy keuken met een kookeiland, of kies je toch voor de huidige indeling?

In het verlengde van de eetkeuken bevindt zich de tuingerichte woonkamer met een schuifpui naar de achtertuin. Het zitgedeelte is gesitueerd bij de open haard en ter hoogte van de trap is een deur naar het portaal met de toiletruimte.
Verrassend is de werk-/zitkamer aan de voorzijde, met een schuifpui naar de voortuin en een aparte werkruimte met inbouwkasten. Laat je creativiteit de vrije loop… wordt dit een kantoor of praktijk aan huis, een tv-/speelkamer voor de kinderen of wordt dit een slaapkamer met badkamer om gelijkvloers te wonen?

Eerste verdieping:
Volg de open, hardhouten trap vanuit de woonkamer naar de eerste verdieping. Aan de overloop grenzen twee ruime slaapkamers, een kleine (slaap)kamer met dakterras, de badkamer en een berging/wasruimte.
De slaapkamer aan de voorzijde, ingericht als master bedroom, heeft twee deuren naar de overloop. Dit betekent dat deze kamer gesplitst kan worden in twee kinderkamers. De slaapkamer aan de achterzijde, ingericht als logeerkamer, is groot genoeg om in te richten als tweepersoonskamer. En de derde slaapkamer? Dat is een superleuke kinderkamer!
In de badkamer zie je grote, lichte tegels op de wanden en vloer. De ruimte is ingedeeld met een douche, tweede toilet en een wastafel. In de naastgelegen berging hangt een wastafel en is ruimte voor de wasapparatuur.

Tuin:
Wat deze woning heel bijzonder maakt, is de zeer ruime tuin aan drie zijden. Met de ochtendzon aan de voorkant, de middagzon op de zijgevel en de avondzon aan de achterzijde geniet je in de tuin en in de woning volop van de zon. In de houten berging is ruimte voor het tuingereedschap en wil je tuin goed kunnen overzien, dan is het dakterras de perfecte plek.

Bijzonderheden:
– Volle eigendom
– Houten kozijnen, deels met dubbel glas
– Ruime voor-, zij- en achtertuin met een uitstekende zonligging;
– Drie slaapkamers;
– Grote werk-/studeerkamer op de begane grond;
– Energielabel B

  • 132 m2
  • 354 m2
  • 3

Kenmerken Grote Bleeker 1

Overdracht

Vraagprijs€ 475.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte354 m2
Woonoppervlakte132 m2
Inhoud493 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1970
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Grote Bleeker 1

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

30%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod