Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Gerst 2 6581 RD Malden

Claase Garantiemakelaars in Malden
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 675.000,- k.k.

Ruim en energiezuinig wonen in Malden: Ontdek Gerst 2 in Malden

Stap binnen in deze heerlijke woning aan de Gerst 2 in Malden, comfortabel ruim en energiezuinig. Met een energielabel A, nagenoeg overal triple glas met ScreenLine zonwering geïntegreerd in het dubbele isolatieglas en energiezuinige kozijnen, ben je verzekerd van weinig onderhoud en veel wooncomfort. Vrijwel het gehele huis is bovendien voorzien van zonwerend glas.

Deze woning kent een zorgvuldige afwerking, met een woonoppervlak van 173 m² dat verdeeld is over drie verdiepingen. De ruime entree/hal bestaat uit een meterkast, een modern toilet met fontein en een trapopgang naar de eerste verdieping. De z-vormige woonkamer is een ware eyecatcher, met een speelse vide met een trap die de eerste verdieping bereikbaar maakt. In de woonkamer geniet je van vrij zicht op de prachtig aangelegde tuin, waar privacy gegarandeerd is. De openslaande deuren zorgen voor een naadloze overgang naar buiten, waardoor binnen- en buitenleven perfect samenkomen. Op de begane grond is volledige vloerverwarming aanwezig, samen met een stijlvolle tegelvloer en ScreenLine zonwering voor de gehele benedenverdieping. Daarnaast zijn er twee airco’s aanwezig: één in de keuken en één in de woonkamer.

De keuken (Leicht) in een L-opstelling is een waar pronkstuk, met veel werkruimte en moderne apparaten van o.a. Miele, bestaande uit een koelkast, vriezer, koffiemachine, combi-stoomoven en vaatwasser. Naast de combioven is er een grote Bertazzoni oven met inductiekookplaat en afzuigkap. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. Vanaf de oprit/carport heeft de keuken een aparte toegangsdeur waardoor boodschappen uitladen een fluitje van een cent wordt. De keuken is volledig vernieuwd in 2019.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een handige muurkast en een moderne badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. De grote slaapkamer kan eenvoudig worden opgedeeld in twee slaapkamers. Een tweede overloop biedt toegang tot veel bergruimte, een trap naar de woonkamer en de slaapkamer met een riante dakkapel. Daarnaast bevat deze kamer een airco.

Op de tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, vind je een lichte slaapkamer met dubbele dakkapel. Ook hier is veel bergruimte. Deze zolder kan eenvoudig in twee kamers worden opgedeeld, aangezien er aan beide kanten van het huis een grote dakkapel is. Alle trappen in de woning zijn in 2021 gerenoveerd.

Buiten geniet je van een fraai aangelegde voor-, zij- en achtertuin, samen met een aangebouwde garage en een grote carport- annex veranda met twee dakkoepels. De garage is nu omgebouwd tot een luxe bergruimte waar ook de witgoedaansluitingen zitten en is voorzien van vloerverwarming. De achtertuin beschikt over een tuinberging met overkapping, terras, gazon en diverse bijzondere beplanting. De woning is verder uitgerust met 13 zonnepanelen, geïnstalleerd in 2022, wat bijdraagt aan de energiezuinigheid.

Malden, een charmant dorp in de buurt van Nijmegen, staat bekend om zijn groene omgeving en uitstekende voorzieningen. Met tal van winkels, kinderopvang, scholen en recreatiemogelijkheden in de buurt, is Malden de ideale plek om te genieten van het goede leven terwijl je toch dicht bij de stad bent. Kom en ontdek de charme van Gerst 2 en ervaar het beste van wonen in Malden.

Samenvatting
Deze prachtige goed onderhouden woning aan de Gerst is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een modern, comfortabel en stijlvol huis. Met zijn ruime interieur, charmante tuin en extra functies zoals een royale berging en carport, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een eigentijdse levensstijl.

  • 173 m2
  • 284 m2
  • 4

Kenmerken Gerst 2

Overdracht

Vraagprijs€ 675.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte284 m2
Woonoppervlakte173 m2
Inhoud688 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1987
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Driedubbel glas, HR glas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Gerst 2

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

16.475

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

29%

20% NL

36%

20% NL

34%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod