Ga naar inhoud

Te koop: appartement Witte de Withstraat 55 2405 VC Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 275.000,- k.k.

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Dit comfortabele en ruime 3-kamer appartement is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de woning over 2 ruime slaapkamers aan de voorzijde, is nagenoeg de gehele woning voorzien van comfortabele vloerverwarming en kunt u via de kunststof schuifpui de zeer royale tuin bereiken. Verder is de woning ideaal gelegen ten opzichte van alle voorzieningen. Het centrum van Alphen aan den Rijn en winkelcentrum De Baronie, met tal van restaurants cafés en winkels, zijn snel te bereiken. Tevens zijn er in de nabije omgeving scholen, diverse sport- en recreatiefaciliteiten, het station en de uitvalswegen richting de grote steden van de Randstad.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Via de centrale entree met brievenbussen en bellentableau stapt u de portiek binnen. De portiek deelt u met slechts 3 andere bewoners. Via de voordeur stapt u de woning binnen.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de moderne meterkast, keurige toiletruimte met vrijhangend toilet, badkamer en slaapkamer. Aan het einde van de gang loopt u de woonkamer binnen. De woonkamer is heerlijk licht en tuingericht. Vanwege de grote glazen kunststof schuifpui en ruime opzet is de woonkamer een heerlijke plek. De woonkamer beschikt over strak afgewerkte wanden en plafonds met spots en dimbare ledverlichting. De keurig betegeld vloer is voorzien van comfortabele vloerverwarming waardoor de gehele woning geen radiatoren meer heeft.

Direct aan de woonkamer vast bevindt zich de keuken. De semi-open keuken is ingedeeld met een L-vormige opstelling en beschikt over een keurige afwerking. De volgende inbouwapparatuur is in de keuken te vinden:
– 5-pits gaskookplaat,
– afzuigkap,
– heteluchtoven,
– vaatwasser en
– koel-/vriescombinatie.

Tegenover de keuken is een praktische hoek gerealiseerd waar zich de opstelplaats van de C.V.-ketel (Remeha, 2021) bevindt. Ook de verdeler van de vloerverwarming en de aansluitpunten van de wasmachine zijn netjes in deze hoek verwerkt.

Beide slaapkamers zijn aan de voorzijde van het appartement gelegen. Beide zeer ruim van opzet en afgewerkt met dezelfde tegelvloer met vloerverwarming als in de rest van het appartement. De ouderslaapkamer is te bereiken vanuit de woonkamer en de tweede slaapkamer vanuit de hal. Deze tweede slaapkamer wordt op dit moment gebruikt als kastenkamer, maar is zeker te gebruiken als een goed formaat slaapkamer.

Tot slot de inpandige badkamer. Deze badkamer is vanuit de hal te bereiken en keurig betegeld. De afwerking van het plafond is strak met ingebouwde spotjes en de vloer beschikt ook hier over comfortabele vloerverwarming. De badkamer beschikt daarbij over een ruime douchehoek en wastafel in meubel.

De achtertuin
De tuin is te bereiken via de grote glazen kunststof schuifpui in de woonkamer. De tuin is netjes betegeld en gelegen op het oosten. Vanwege de diepte van ruim 7 meter is een groot gedeelte van de dag de zon aanwezig. Achter in de tuin staat een vrijstaande stenen berging. Tot slot kunt u via de achterom de tuin verlaten.

Bijzonderheden:
– Keurig afgewerkt 3-kamer appartement met 2 ruime slaapkamers
– Royale zonnige tuin op het oosten
– Comfortabele vloerverwarming door de gehele woning
– Nette keuken, badkamer en toiletruimte
– Ideale ligging nabij alle voorzieningen
– Energielabel C

Bijzonderheden:
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 118,- per maand. De stukken van de V.V.E. worden zichtbaar in uw move account na het inplannen van de bezichtiging bij deze woning.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 62 m2
  • 2

Kenmerken Witte de Withstraat 55

Overdracht

Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte62 m2
Inhoud189 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1955
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGrotendeels dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Witte de Withstraat 55

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

32%

20% NL

28%

20% NL

40%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod