Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis De Lepelaar 20 1462 ED Middenbeemster

Verkocht o.v.

€ 499.000,- k.k.

Toen de burgemeester van Jisp, omstreeks 1680, de opdracht gaf tot het bouwen van een fraaie buitenplaats in de (relatief) recentelijk drooggelegde Beemsterpolder, moesten een aantal kenmerken de boventoon voeren. Licht, ruimte, groen en rust stonden centraal, maar het voornaamste was tijdloze bouwkwaliteit. Als kers op de taart droeg de boerderij het wapen van Jisp en diens naam: “De Lepelaar”.

Een boerderij die schoonheid bijdraagt aan een al schitterende woonlocatie is een terechte naamgever voor deze ruim opgezette straat en met name voor deze oogverblindende tussenwoning aan de Lepelaar 20 in Middenbeemster. Zorgeloos wonen zonder te klussen, op korte afstand van groenvoorzieningen, speelpleintjes, winkels en openbaar vervoer. Lekker parkeren voor de deur, binnenstappen door de hal naar de royale living; gun jezelf deze mate van woonplezier en- comfort.

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie! Bekijk daarnaast ook de gepresenteerde woningvideo voor een goede indruk van de woning!

Wij prefereren een uitgebreide presentatie, maar deze ruime woning is van zichzelf al ontzettend uitgebreid; uitgebreid met een erker aan de voorzijde waar de fraaie woonkeuken in is gesitueerd, uitgebreid met een omvangrijke achteruitbouw met lichtstraat en openslaande tuindeuren naar de zonnige tuin op het zuidoosten (waar je overigens ook prima kunt vertoeven onder het zonnescherm) en uitgebreid met een grote dakkapel op de tweede etage, waardoor je een luxe master-suite hebt, verkerend in een uitstekende staat van onderhoud en afwerking en voorzien van een modern ligbad en een wastafel.

De overige slaapkamers treffen wij op de eerste verdieping, drie om precies te zijn. Thans is er één in gebruik als inloopkast en tegenover die kamer treffen wij de badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en geïntegreerd audiosysteem. Afgezien van de luxe mastersuite treffen wij op de tweede etage een separate wasruimte, alsmede een C.V.-ruimte (overigens is de C.V. ook nog vrij recent vervangen). Door de relatief recente bouw van de woning, goede mate van isolatie en zuinige HR combi-ketel heeft de woning een energielabel A.

De woning is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming, namelijk in de woonkamer, de badkamer en een gedeelte van de zolder. Bovendien treffen wij in de woonkamer nog een warmtebron, tevens sfeerbrenger, namelijk de houtkachel.

De achtertuin is zonnig en ook bereikbaar middels een achterom. De bestaande berging is uitgebreid met een afsluitbare overkapping, waardoor je extra bergruimte hebt. Ook handig wanneer je bijvoorbeeld niet kunt kiezen tussen een hobby-schuur en een fietsenberging, of motor rijdt, hier kan het allemaal!

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied grofweg tussen Landsmeer en (Wester)-Koggenland en alles daartussen. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 136 m2
  • 155 m2
  • 4

Kenmerken De Lepelaar 20

Overdracht

Vraagprijs€ 499.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte155 m2
Woonoppervlakte136 m2
Inhoud470 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2000
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging De Lepelaar 20

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

31%

20% NL

38%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod