Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Populierenhof 7 8091 DR Wezep

Verkocht o.v.

€ 314.500,- k.k.

Op zoek naar een goed onderhouden woning met veel ruimte en wil je graag wonen op een rustig plekje? Kom dan kijken bij de Populierenhof 7. Want dit is een heerlijke woning waar je je gelijk thuis voelt! De locatie is top, de ruimte in het huis is verrassend, er is een nette keuken, totaal 4 slaapkamers én er zijn 12 zonnepanelen. Deze woning heeft een energielabel A.

In 1979 is de woning gebouwd en door de jaren heen is de woning netjes onderhouden. De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen en de gevelbetimmering aan de voorzijde en de boeien zijn voorzien van onderhoudsvriendelijk materiaal. Zo wordt je het onderhoud van je woning een stuk makkelijker gemaakt! Het perceel is totaal 149 m2 groot en in 2022 is deze achtertuin helemaal aangepakt. Je kan de achtertuin middels een achterom bereiken en achterop het perceel staat een stenen berging.

Aan de voorzijde is de woning gelegen aan een open veldje. Dit zorgt ervoor dat je vanuit de woonkamer een mooi doorkijkje hebt op de Veluwelaan, maar zelf woon je rustig en beschut.
Dit hofje aan de Populierenhof is rustig en er zijn diverse parkeermogelijkheden nabij de woning. Het winkelcentrum, scholen, sportvoorzieningen en een speeltuintje zijn allemaal binnen handbereik. Je loopt vanaf dit plekje ook zo richting de bossen tussen Wezep en Hattem. En met de auto ben je, mede door de gunstige ligging t.o.v. de A28/A50, met ca. 15 minuten in Zwolle. Kortom een ideale en praktische uitvalsbasis waar je ook naar toe moet of wilt!

Indeling:
Begane grond: entree/ ruime hal met meterkast – toilet met fonteintje – royale woonkamer met aan de achterzijde ruimte voor de eethoek en een schuifpui naar het terras in de tuin – open keuken voorzien van een hoekopstelling met veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een koelkast, een afzuigkap, een inductiekookplaat en een combi-magnetron/ oven. Vanuit de keuken kom je in de praktische bijkeuken met wasmachine aansluiting en achteringang.

1e Verdieping:
overloop met deur – drie slaapkamers en ruime badkamer met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en tweede toilet.

Met een vaste trap bereik je de 2e Verdieping:
Voorzolder met CV-combiketel opstelling en daarachter de vierde slaapkamer. Op deze verdieping is veel bergruimte achter de knieschotten en in de grote inbouwkast.

Wetenswaardigheden:
Bouwjaar: ca. 1979
Perceeloppervlakte: 149 m2
Isolatie: grotendeels dubbel glas, dak- en muurisolatie
12 zonnepanelen
Verwarming middels CV-combiketel (Nefit) bouwjaar 2012
Energielabel A (tot 2030)
4 slaapkamers
Ruime en praktische woning!
Dichtbij alle voorzieningen en mooie wandelgebieden tussen Wezep en Hattem

  • 117 m2
  • 149 m2
  • 4

Kenmerken Populierenhof 7

Overdracht

Vraagprijs€ 314.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte149 m2
Woonoppervlakte117 m2
Inhoud420 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1979
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Grotendeels dubbelglas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Populierenhof 7

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

23.256

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

24%

20% NL

35%

20% NL

42%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod