Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Bachlaan 43 3906 ZH Veenendaal

Verkocht o.v.

€ 515.000,- k.k.

SCHITTEREND GELEGEN 2-ONDER-1-KAP WONING MET ZONNIGE ACHTERTUIN EN GROTE GARAGE!
Ben je op zoek naar jouw droomhuis? Deze goed onderhouden 2-onder-1-kap woning in het mooie Veenendaal-West heeft alles wat je zoekt!
Stap binnen in deze sfeervolle woning en laat je verrassen door de sfeer, de keurige afwerking en het comfort. Met een zonnige achtertuin, grote garage en een unieke ligging, is dit de ideale plek voor gezinnen en tuin-/natuurliefhebbers. Je bent van harte welkom om alle pluspunten zelf te komen ervaren!
Begane grond
Aan de zijkant van de woning vind je de overdekte entree, waar je via de voordeur toegang krijgt tot de entreehal. In deze ruime hal vind je de meterkast, de trapopgang en de toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en is betegeld met witte wandtegels met een antracietkleurige decorrand en antracietkleurige vloertegels. Vanuit de hal krijg je toegang tot de woonkamer.

De L-vormige woonkamer is gesplitst in een zitgedeelte aan de straatzijde en een eetgedeelte aan de tuinzijde. Vanuit het zitgedeelte heb je een mooi uitzicht over de voortuin en de aangrenzende groenstrook; je zit hier dus heerlijk vrij! De spekstenen houtkachel in het zitgedeelte is een sfeerverhogende factor in deze gezellige en lichte ruimte en zorgt op koudere dagen ook voor een behaaglijke warmte. De op maat gemaakte plafondhoge wandkast is eveneens een fraaie toevoeging aan deze ruimte en is natuurlijk ideaal voor het opbergen van spullen. Het eetgedeelte is voorzien van openslaande tuindeuren en een nisje met schappen.

De gedeeltelijk open keuken is voorzien van een deur naar de tuin en een keurige, L-vormige inbouwkeuken met gebroken witte fronten en een antraciet/bruin gemêleerd natuurstenen aanrechtblad. Je hebt hier de beschikking over een koelkast, vriesladen, inductiekookplaat, schouwafzuigkap (RVS), een brede heteluchtoven, vaatwasser, magnetron, een 1¼ spoelbak en een extra kastenwand met apothekerskast.

Afwerking begane grond
In de hal en keuken ligt een lichte natuurstenenvloer en in de woonkamer ligt een eiken parketvloer. De wanden zijn grotendeels glad afgewerkt en het plafond is glad gestuukt en voorzien van een sierlijst met inbouwspots en ledverlichting.

1e Verdieping
Via de trap bereik je de overloop van de 1e verdieping. Hieraan grenzen 3 slaapkamers en de badkamer.

De 3 slaapkamers op deze verdieping hebben een oppervlakte van 14m2, 9m2 en 8m2. De keurige badkamer is uitgerust met een brede wastafel met dubbele kraan en meubel, een grote spiegel met verlichting, wandcloset, douchecabine en wandmeubel. De wanden zijn betegeld met gebroken witte tegels en op de vloer liggen antracietkleurige vloertegels

Afwerking 1e verdieping
Deze verdieping is aan de voor- en achterzijde voorzien van een grote dakkapel. Op de overloop en in de grootste slaapkamer ligt vloerbedekking, in de middelste slaapkamer een donkere eikenstructuur laminaatvloer en in de kleinste een lichte eikenstructuur laminaatvloer. De wanden op de overloop zijn voorzien van spachtelputz.

2e Verdieping
Deze verdieping is onderverdeeld in een voorzolder en 2 slaapkamers. De voorzolder is voorzien van een houtstructuur zeil, bergruimte achter knieschotten, een aansluiting voor de wasmachine, een dakraam en (heel praktisch!) 3 vaste kasten. In 1 van deze kasten vind je achter de bergruimte de mechanische ventilatie-unit en in 1 van de andere kasten de HR-cv-combiketel (merk: Nefit / type: Trendline HRC30 CW5II / bouwjaar: ca. 2015). Vanuit de 4e slaapkamer heb je door het grote dakraam een fraai doorkijkje naar het achtergelegen natuurgebied. Deze kamer is ook voorzien van bergruimte achter knieschotten en hier ligt een lichte eikenstructuur laminaatvloer. De 5e slaapkamer is heel efficiënt voorzien van een schuifdeur en ook hier heb je de beschikking over een groot dakraam en bergruimte achter knieschotten. Deze vloer is afgewerkt met tapijttegels.

Garage/berging
Achterin de tuin staat over vrijwel de gehele breedte een grote stenen garage/berging met een oppervlakte van ca. 20m2. Deze garage is zowel vanuit de tuin te bereiken als via de straat naast de woning. Aan de straatzijde is de garage voorzien van een kanteldeur.

Tuin
Tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij deze woning! Want zowel de voor- als de achtertuin zijn heerlijk ruim en keurig aangelegd. De achtertuin is ruim 10 meter diep en is gesitueerd op het westen. De tuin is toegankelijk via een poort naast de woning, maar uiteraard ook via de garage en de woning zelf. Het gazon, de borders met diverse soorten beplanting en de coniferenhaag zorgen voor een groene uitstraling, waar je vanaf het grote terras van kunt genieten. Je kunt hier met gemak 2 grote tuinsets kwijt! Het hout voor de kachel kun je kwijt in de overdekte opslagplaats.

Aan de voorzijde van de woning heb je de beschikking over een royale voortuin, die leuk is ingericht met beukenhagen, bestrating, antracietkleurig split, een gazon, trampoline en een border met diverse soorten beplanting. Naast het huis staat een containerombouw, die plaats biedt aan 2 containers.

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte: ca. 105m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 1m2
Externe bergruimte: ca. 20m2
Inhoud: ca. 370m3
Grondoppervlakte: 204m2
Bouwjaar: ca. 1991

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer/keuken: ca. 42m2

1e Verdieping
Slaapkamer II: ca. 14m2
Slaapkamer III: ca. 9m2
Slaapkamer III: ca. 8m2
Badkamer II: ca. 5m2

2e Verdieping
Slaapkamer IV: ca. 5m2
Slaapkamer V: ca. 4m2

Algemeen
Garage/berging: ca. 20m2

Omgeving
Deze goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning ligt aan de rand van de woonwijk Veenendaal-West. Wijkwinkelcentrum De Ellekoot, treinstation Veenendaal-West, sportaccommodaties, kinderdagverblijf- en BSO-locaties en (basis)scholen vind je allemaal op loop-/fietsafstand. Ga je met de auto op reis, dan zijn via de Rondweg-West de snelwegen A12/A30 en A15 ook snel bereikbaar.

De schoonheid en rust van de natuur is hiervandaan ook snel op te zoeken: je wandelt vanaf de Bachlaan zo het achterliggende natuurgebied Turfweide in, een landschapsmonument dat in 2022 is aangelegd. Maar ook de Slaperdijk staat bekend als startpunt voor diverse wandelroutes door het uitgestrekte en altijd prachtige bosgebied.

  • 105 m2
  • 204 m2
  • 5

Kenmerken Bachlaan 43

Overdracht

Koopprijs€ 515.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte204 m2
Woonoppervlakte105 m2
Inhoud370 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1991
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Bachlaan 43

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

64.273

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

15%

20% NL

35%

20% NL

51%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod