Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Prins Hendrikstraat 21 3131 PK Vlaardingen

De Witte Garantiemakelaars Vlaardingen
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 339.000,- k.k.

Soms droomt u wel eens over een eengezinswoning in het centrum van Vlaardingen, welke valt onder de categorie instapklaar. Een woning met een authentiek geveltje en de combinatie van karakteristieke details gecombineerd met een nieuw jasje. Het idee van enkel uw spullen pakken en verhuizen!

Deze karakteristieke woning is gebouwd voor 1900 en de afgelopen jaren door de verkopers compleet gerenoveerd. Van zowel de keuken, tot de vloerbalken, de isolatie en elektrische bedrading, alles is door de verkopers met veel liefde aangepakt.

De ligging van deze heerlijke woning is perfect voor iedereen die graag in het centrum zou willen wonen. Door deze centrale ligging is een divers winkelaanbod, zijn diverse cafeetjes en restaurantjes om de hoek gelegen, maar geniet u toch van de rust van het wonen aan de rand. Tevens beschikt de woning in de direct omgeving over zowel het openbaar vervoer als uitvalswegen richting de A20 en A4. Indien u even helemaal tot rust wilt komen dan ligt natuurgebied de Broekpolder eveneens op korte afstand, waar u gebruik kunt maken van diverse wandel- en fietsroutes.

Onderstaand geven wij u een schriftelijke rondleiding door deze fijne woning, maar wij begrijpen dat u zo een pareltje als deze graag met eigen ogen zou willen bekijken. Wacht in dat geval niet te lang met het inplannen van een bezichtigingsafspraak voor een persoonlijke bezichtiging met één van onze makelaars.

Indeling:

Begane grond
Nadat u de auto in de straat heeft geparkeerd, of uw fiets in uw eigen berging heeft gestald heeft u middels uw eigen voordeur toegang tot de ontvangsthal van de woning met meterkast, garderoberuimte en vaste kast welke heerlijk dient als opbergruimte.

Middels de staallook tussendeur komt u uit in de woonkeuken, welke aan de voorzijde van de woning is gelegen.
Deze heerlijke keuken is in 2019 volledig vernieuwd en van alle gemakken voorzien, zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat met flexibele zone en recirculatiekap en veel kastruimte.

De tuingerichte woonkamer is voorzien van een sfeervolle schouw met elektrische haard en recent vernieuwde, in kunststof uitgevoerde, openslaande deuren richting de achtertuin. Vanuit de woonkamer is eveneens de toegang mogelijk tot de gecreëerde werkplek, wasruimte en moderne toiletruimte.

De gehele begane grondvloer is recent compleet vernieuwd, geïsoleerd en voorzien van een moderne visgraat pvc vloer met vloerverwarming. De wanden zijn strak afgewerkt en eveneens van binnenuit geïsoleerd.

De fijne achtertuin is een klein paradijsje middenin het centrum van Vlaardingen. Deze onderhoudsvriendelijke tuin beschikt over een gezellige overkapping en aangebouwde berging, welke beschikt over een dubbele deur waarin ook een motor geparkeerd kan worden. Tevens beschikt de tuin over een losse berging aan de woning en is gelegen aan een autoluw en kindvriendelijk hofje.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop wordt de toegang verstrekt tot drie slaapkamers en de badkamer.

De eerste en de tweede slaapkamer zijn aan de voorzijde van de woning gelegen.
De derde slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen.
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een moderne vloerafwerking met bijpassende plinten, strakke wanden en houten met dubbel glas of kunststof kozijnen met HR++ glas. Tevens beschikt de slaapkamer aan de achterzijde over twee inloopkasten en airconditioning.

De keurige badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met douche, wastafelmeubel, tweede toilet en ventilatie via raam en mechanische ventilatie.

Vanaf de overloop wordt tot slot de toegang verstrekt tot een fijne bergvliering.

Bijzonderheden:
– Karakteristieke parel nabij het centrum van Vlaardingen;
– Woonoppervlakte ca. 76 m² (conform de meetinstructie);
– Afgelopen jaren compleet verbouwd en geïsoleerd;
– Energielabel D;
– Gelegen op eigen grond;
– De woning wordt gezien de leeftijd verkocht in combinatie met de ouderdomsclausule;
– Oplevering in overleg, bij voorkeur eind november 2024;
– Gelegen nabij het centrum en de gezellige haven van Vlaardingen.

Overige
Huis kopen? Neem uw eigen NVM Aankoopmakelaar mee!
Download nu via www.dewittegarantiemakelaars.nl de brochure van deze woning.

Een daadwerkelijke koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de schriftelijke overeenkomst hebben ondertekend.

Toelichtingsclausule Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk zij vermeld, dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of een offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 76 m2
  • 85 m2
  • 3

Kenmerken Prins Hendrikstraat 21

Overdracht

Vraagprijs€ 339.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte85 m2
Woonoppervlakte76 m2
Inhoud282 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1900
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Prins Hendrikstraat 21

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

71.999

Vergelijkbaar woningaanbod