Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Aletta Jacobskade 37 3137 TG Vlaardingen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 485.000,- k.k.

In het geliefde Vlaardingen Holy, op loopafstand van de Vlaardingse vaart en natuurgebied de Broekpolder, mogen wij een goed onderhouden eengezinswoning te koop aanbieden.

Deze fijne woning is gebouwd in de jaren ’90, door de huidige eigenaren zeer goed onderhouden, recent voorzien van nieuwe dakbedekking, energielabel B en opzoek naar een nieuwe liefde!
De woning beschikt op de begane grond over een lichte tuingerichte woonkamer, keurige keukenopstelling en riante voor- en achtertuin.
Verdeeld over de verdiepingen zijn vier ruime slaapkamers, een moderne badkamer en een riant dakterras gelegen, vanwaar u vrij uitkijkt naar de Vlaardingse Vaart.

De kindvriendelijke en rustige wijk is erg groen van opzet. Met de prachtige natuur van De Broekpolder direct aan de overzijde van de buurt, maar ook met de Vlaardingse Vaart, zijn hier volop recreatiemogelijkheden! Goede scholen, uitstekend bereik tot winkelcentrum de Loper en openbaar vervoer als bus en tram zijn allemaal op korte afstand te vinden. Met de uitvalswegen als de A20 en A4 bent u binnen 20 minuten in Rotterdam, Delft, Den Haag of Hoek van Holland strand.

Onderstaand geven wij een schriftelijke rondleiding, maar wij begrijpen als geen ander dat u de woning graag met eigen ogen zou willen bekijken. Wacht niet te lang voor het maken van een persoonlijke bezichtigingsafspraak met één van onze makelaars.

Indeling:

Begane grond
Middels de keurig betegelde voortuin stap u binnen in de hal met een toilet met handwasbakje en meterkast.
Loopt u de deur door dan komt u uit in de woonkamer met een mooie glazen schuifpui naar de achtertuin, trap naar de eerste verdieping en toegang tot de keuken.
De L-vormige keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en vaste kasten voor bergruimte.
De heerlijke achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en heeft een achterom, een vrijstaande stenen berging en zonwering.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop wordt toegang verstrekt naar de drie slaapkamers op deze verdieping. Alle slaapkamers zijn voorzien van dubbel glas en de twee slaapkamers aan de achterkant van een vaste schuifwandkast. De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche, tweede toilet, wastafelmeubel, spiegel met verlichting en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping
Op deze verdieping is de vierde slaapkamer aanwezig welke voorzien is van een vaste schuifwandkast, een separate wasruimte met een wasmachine- en droger aansluiting, CV-combiketel en mechanische ventilatiebox en een deur naar het royale dakterras gelegen op het zonnige zuiden met vrij uitzicht op de Vaart.

Bijzonderheden:
– Royale eengezinswoning in de geliefde wijk Vaart-Noord;
– Woonoppervlakte 132 m² (gemeten volgens de meetinstructie);
– Gelegen op afgekochte erfpacht tot 26 april 2042;
– Bouwjaar 1993;
– Energielabel B;
– Verwarming middels CV-combiketel van het merk Remeha uit bouwjaar 2020;
– Geheel voorzien van dubbel glas;
– Heerlijke achtertuin gelegen op het zonnige zuiden met zonwering, vrijstaande berging en achterom;
– Recent vernieuwde dakbedekking;
– Nabij winkelcentrum de Loper met verschillende supermarkten, divers winkelaanbod, kapper en zonnestudio;
– Unieke ligging om de hoek van de Vlaardingse Vaart en groen- en recreatiegebied Midden Delfland voor een heerlijke wandeling of fietstocht;
– Binnen enkele minuten bereikt u uitvalswegen als de A4 en de A20 openbaar vervoer als bus en tram om in korte tijd uit te komen in Rotterdam, Delft, Den Haag of Hoek van Holland strand.

Overige
Huis kopen? Neem uw eigen NVM Aankoopmakelaar mee!
Download nu via www.dewittegarantiemakelaars.nl de brochure van deze woning.

Een daadwerkelijke koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de schriftelijke overeenkomst hebben ondertekend.

Toelichtingsclausule Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk zij vermeld, dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of een offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 132 m2
  • 131 m2
  • 4

Kenmerken Aletta Jacobskade 37

Overdracht

Vraagprijs€ 485.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte131 m2
Woonoppervlakte132 m2
Inhoud450 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1993
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Aletta Jacobskade 37

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

71.999

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

41%

20% NL

35%

20% NL

23%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod