Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Rentmeestershoef 616 5403 EK Uden

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 410.000,- k.k.

Verrassend ruime gezinswoning met vrijstaande garage, veranda, tuin en multifunctionele hobby-/praktijkruimte voorzien van eigen opgang gelegen nabij park, winkelcentrum Drossaard en verschillende scholen.

De woning is gebouwd in 1975 en heeft een gebruiksoppervlakte wonen van 150 m², inclusief 25 m² aan praktijkruimte. Deze ruimte is niet alleen verwarmd, maar ook voorzien van sanitair, keukenblokje en een eigen opgang. Achterin de tuin staat ook nog een vrijstaande garage van 18 m². Het perceel is 205 m² groot. In de afgelopen jaren is er veel gemoderniseerd in de woning. Na aankoop van de woning in 2017 hebben de eigenaren gelijk op de verdieping een nieuwe pvc vloer gelegd en zijn de wanden gestukadoord. Ook is de cv.-ketel in dat jaar vervangen. In 2018 is het dak van het bijgebouw vernieuwd en in 2023 is in dit bijgebouw de toiletruimte opgeknapt. De grootste verbouwing heeft in 2020 plaatsgevonden. In dat jaar is de gehele benedenverdieping gerenoveerd, waarbij er een nieuwe vloer is gelegd inclusief vloerverwarming, zijn wanden/plafond gestuukt, is het toilet vernieuwd, nieuwe wandcontactdozen geplaatst, de keukeninrichting vernieuwd en zijn er nieuwe openslaande deuren met HR++ glas geplaatst aan de tuinzijde.

Indeling:
Hal met meterkast en luxe toiletruimte met wandcloset en fontein. Er is een ruime woonkamer met tegelvloer voorzien van vloerverwarming en strak stucwerk. De open keuken ligt aan de achterzijde van de woning. Hier is een recht opstelling geplaatst met inductiekookplaat inclusief afzuiging, vaatwasser, oven, RVS spoelbak en Quooker. Openslaande tuindeuren geven vanuit de keukenruimte gelijk toegang tot de tuin met veranda. Er is nog een bergkast onder de trap aanwezig, ideaal als voorraadkast.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Deze functionele badkamer is compleet ingericht met ligbad, douche, wandcloset en wastafel met meubel. Alle slaapkamers hebben een mooie pvc vloerafwerking en zijn respectievelijk circa 8, 12 en 14 m² groot, waarbij de kleinste kamer beschikt over een praktische vaste kast. Met een vaste trap is toegang tot de 2e verdieping met een overloop voorzien van witgoedaansluitingen en opstelling Atag combiketel uit 2017. Er is een ruime 4e slaapkamer met laminaatvloer en 2 dakramen. Via een luik is nog een vliering toegankelijk voor extra bergruimte.

De tuin is keurig aangelegd met kunstgras, een plantenbak en bestrating. Via een gang is de tuin achterom bereikbaar. Hier is ook de garage met elektra en openslaande deuren naar een pleintje aan de achterzijde.

In de tuin staat een bijgebouw van 25 m² dat ideaal is voor een praktijk/kantoor aan huis, maar ook zeer geschikt is als gastenverblijf en/of ontspanningsruimte/chill-ruimte. Kortom een multifunctioneel bijgebouw, voorzien van verwarming, toilet, klein keukenblokje en veel kastruimte. Er is een eigen opgang vanuit de achterzijde. Een verrassende ruimte en een duidelijk meerwaarde.

EEN HEERLIJKE GEZINSWONING MET MOGELIJKHEDEN VOOR BEROEP/WERK AAN HUIS EN CENTRALE LIGGING IN UDEN.

  • 150 m2
  • 205 m2
  • 4

Kenmerken Rentmeestershoef 616

Overdracht

Vraagprijs€ 410.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte205 m2
Woonoppervlakte150 m2
Inhoud515 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1975
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas, HR glas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Rentmeestershoef 616

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

26%

20% NL

29%

20% NL

45%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod