Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Laauwikstraat 55 6663 CG Lent

Verkocht o.v.

€ 875.000,- k.k.

Vrijstaand woonhuis met riante tuin en multifunctioneel bijgebouw in hartje Lent.

Deze vrijstaande woning, gelegen aan een van de hoofdstraten van Lent, biedt alle ingrediënten voor comfortabel wonen. Gebouwd in 1988, staat de woning op een royaal perceel van circa 1.100 m² en beschikt over een groot bijgebouw van circa 75 m² met een zolderverdieping. De tuin rondom biedt altijd een plekje in de zon. Hoewel de woning een opknapbeurt nodig heeft, biedt dit de nieuwe bewoners de kans om alles geheel naar eigen smaak in te richten.

Centraal en klantvriendelijk gelegen.

Dankzij de centrale ligging ben je snel met de fiets in het centrum van Nijmegen, terwijl de dagelijkse voorzieningen op loopafstand bereikbaar zijn. Daarnaast liggen de prachtige uiterwaarden van de Waal eveneens op Loopafstand. De wijk is kindvriendelijk dankzij de omliggende nieuwbouw, en biedt diverse winkels, scholen en gezellige terrasjes.

Indeling woning.

Begane grond:
De woning is bereikbaar via de twee opritten aan de linker- en rechterzijde van de woning. De linker oprit heeft voldoende parkeerplek voor twee auto’s en biedt toegang tot de ruime garage met loopdeur. Er is ook een verbinding tussen de woning en de garage via de bijkeuken.
Via de voordeur kom je in de hal met het toilet en de meterkast waarna je doorloopt richting de L-vormige woonkamer met openhaard. De aangebouwde tuinkamer heeft uitzicht op de riante tuin en is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming. De keuken is voorzien van een oven, gaskookplaat en een afzuigkap. De praktische bijkeuken geeft toegang tot de achterdeur en tot de garage.

Eerste verdieping:

De eerste verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers en inloopkast. De badkamer is ruim met een ligbad, wastafel, douche en dakvenster. Ook bevindt zich op de eerst verdieping een apart toilet.

Tweede verdieping:

De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap. De ruime bergzolder met de mogelijkheid om, doormiddel van een vaste trap en een dakkapel, een volwaardige verdieping te creëren.

Bijgebouw:

Het grote bijgebouw van circa 75 m² is voorzien van een geïsoleerd dak, betonvloer en zolderverdieping. Verder voorzien van water, gas en electra, inclusief krachtstroomvoorziening. Ideaal als kantoor/ praktijkruimte, voor diverse hobby’s of als extra opslagruimte.

Extra kenmerken:
– Cv-ketel uit 2012.
– Voorzien van een grondwaterpomp.
– Tuin voorzien van hobbykas met verwarming.

Deze woning biedt een unieke combinatie van ruimte, comfort en een uitstekende ligging. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de mogelijkheden die deze woning en het bijgebouw te bieden hebben!

Niet bewoningsclausule van toepassing.

  • 163 m2
  • 1.120 m2
  • 3

Kenmerken Laauwikstraat 55

Overdracht

Vraagprijs€ 875.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.120 m2
Woonoppervlakte163 m2
Inhoud727 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1988
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Laauwikstraat 55

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

27%

20% NL

45%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod