Ga naar inhoud

Te koop: appartement Vloedmonde 67 3434 KP Nieuwegein

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 375.000,- k.k.

Ben jij op zoek naar een leuk DRIE-KAMER APPARTEMENT op een werkelijk prachtige locatie aan de Lekboulevard? Dan is dit jouw nieuwe [t]huis!

Welkom aan de Vloedmonde 67!

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met lift en vrij uitzicht over de Lek en haar uiterwaarden. Wij zijn enorm enthousiast en nemen je graag even mee tijdens onze geschreven rondleiding;

WONEN, KOKEN en SLAPEN
Entree met meterkast, bergkast en toilet. Ruime en lichte woonkamer, welke toegang biedt tot het zonnige balkon op het zuiden. De woning heeft een neutrale open keuken met diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich een zij-/eetkamer (voorheen slaapkamer). Hier is eenvoudig een tweede slaapkamer te creëren. Neutrale badkamer met douche, vloerverwarming, vaste wastafel en wasmachineaansluiting. Het appartement beschikt over een goed bemeten slaapkamer.

COMPLEX & VERENIGING VAN EIGENAREN
Afgesloten entree met brievenbussen, intercom, trapopgang, lift en toegang naar de bergingen. Er is een gezonde Vereniging van Eigenaren actief, de maandelijkse service kosten bedragen € 145,00.

OMSTREKEN & VOORZIENINGEN
Deze woning ligt in de buurt van de voormalige dorpskern Vreeswijk. Deze huidige wijk van Nieuwegein staat bekend om schilderachtige straatjes, monumentale panden, prachtige bruggetjes en leuke activiteiten. Je hebt vast al eens gehoord van “Vreeswijk bij kaarslicht”? Of misschien heb je dit kaarsjesfestijn wel eens bezocht? Het is zeker de moeite waard. Ook kan je in het oude centrum een terrasje pakken, hapje eten, winkelen of lekker wandelen. Het stadscentrum van Nieuwegein, City Plaza, met de grote winkelketens is ca. 10 minuten met de fiets. Voor alle dagelijkse faciliteiten ben je in winkelcentrum “Hoogzandveld” op het goede adres, ook de tramhalte en de uitvalswegen A2 en A27 zijn dichtbij.
Nieuwegein heeft een rijk verenigingsleven, sportvelden liggen op fietsafstand van de woning, in Park Geinoord. Ben je afhankelijk van openbaar vervoer, dan ligt de woning ideaal. Er zijn zowel per bus als tram goede verbindingen. Ook voor scholen zit je in Nieuwegein goed, er is ruime keuze uit basisscholen en ook middelbare scholen zijn goed vertegenwoordigd.

HOOGTEPUNTEN & BIJZONDERHEDEN
^ Prachtige locatie aan de lek;
^ Complex met lift;
^ Woonkamer met toegang tot het zonnige balkon op het zuiden;
^ HR++ ramen
^ Appartement is in 2020 deels gerenoveerd
* Woning wordt verwarmd door middel van stadsverwarming;
* Gezonde en actieve VVE, maandelijkse servicekosten € 145,00;
* Aparte berging in de onderbouw;
* Energielabel C;
* Oplevering in overleg.

TIP! Wist je ook dat je een bezichtiging kan plannen of vraag kan stellen via onze Whatsapp? Stuur ons gerust een appje op 030-6884455.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 70 m2
  • 2

Kenmerken Vloedmonde 67

Overdracht

Vraagprijs€ 375.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte70 m2
Inhoud232 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1983
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Vloedmonde 67

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

61.868

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

49%

20% NL

30%

20% NL

21%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod