Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Weideweg 182 7556 AG Hengelo

Verkocht o.v.

€ 275.000,- k.k.

Weideweg 182 te Hengelo (O)

VOLUME wonen noemen we dat… Een woning voor een compleet gezin! Qua prijs betaalbaar, qua leefoppervlak het maximale. Met 4 slaapkamers, een royale badkamer, separaat toilet boven, 36 m² living beneden en een zongerichte tuin is het verhaal voor een koper al snel compleet. Laat u verrassen en neem een kijkje aan de binnenzijde…

De woning heeft een ideale ligging in een rustige, groene en kindvriendelijke woonomgeving, met in de directe nabijheid alle noodzakelijke en gewenste voorzieningen.

Aarzel niet en plan snel een bezichtiging om deze ruime woning te bekijken!

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toiletruimte met fontein, vaste trapopgang naar de eerste verdieping (daaronder de provisiekast), inpandige berging, woonkamer met uitbouw en een halfopen keuken met inbouwkeuken.

De ruime, lichte en tuin gerichte woonkamer meet een oppervlakte van circa 36 m². Kenmerkend voor het geheel is de warme en gezellige sfeer, met als extra leuk detail… dubbele openslaande tuindeuren in de achtergevel, zodat u zowel van het voor- tot najaar optimaal kunt genieten van de achtergelegen tuin. De woonkamer beschikt over een airconditioning.

De half open keuken is gesitueerd aan de voorzijde van het woonhuis. Hier treft u een inbouwkeuken in hoekopstelling met kunststof werkblad waarin verwerkt een enkele RVS-spoelbak. Als bewoner heeft u de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: koelkast, combi-/magnetronoven, 4-pits keramische kookplaat, vaatwasser en een RVS-afzuigkap.

De inpandige berging, goed voor een kleine 8 m², doet dienst als opstelplaats voor de Cv-ketel. Daarnaast vinden we hier de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping, drie slaapkamers, separaat toilet en de badkamer. De slaapkamers meten oppervlaktes van circa 13,5, 9 en 8 m². Alle slaapkamers hebben de beschikking over vaste kastruimte, draai-/kiep ramen (kunststof triple glas) en de slaapkamers aan de achterzijde beschikken over rolluiken.

De badkamer, afgewerkt in een frisse kleurstelling qua tegel, biedt u als bewoner de navolgende sanitaire voorzieningen: douchegelegenheid, ligbad (whirlpool met hydrojets), dubbele wastafel met ombouw/kastjes, designradiator en in de vloer verwerkt elektrische vloerverwarming. De ventilatie geschiedt op zowel natuurlijke- als mechanische wijze.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken royale tweede verdieping, opgedeeld in een slaapvertrek met dakkapel (voorzijde van het dak) en volop bergruimte achter de knieschotten/aftimmering. Naast elektra en tv-aansluiting heeft deze ruimte ook de beschikking over centrale verwarming en rolluiken.

Tuin en houten berging:
De op het zuidoosten gelegen achtertuin is voorzien van bestrating, borders en beplanting. De tuin beschikt tevens over een aangebouwde overkapping.

Parkeren:
Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden aan de voorzijde van de woning.

Overige bijzonderheden
Bouwjaar omstreeks 1965. De perceeloppervlakte bedraagt 142 m², het gebruiksoppervlak wonen circa 154 m² en de woning kent een inhoud van 538 m³. De warmwatervoorziening en verwarming geschieden middels een Remeha Avanta Cv-ketel uit 2016 (eigendom). De woning is voorzien van kunststof kozijnen met triple glas en dakisolatie.

”Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl”

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

  • 154 m2
  • 142 m2
  • 4

Kenmerken Weideweg 182

Overdracht

Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte142 m2
Woonoppervlakte154 m2
Inhoud538 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1965
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Driedubbel glas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Weideweg 182

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

80.802

Vergelijkbaar woningaanbod