Ga naar inhoud

Te koop: appartement Lange Nieuwstraat 17A 3111 AC Schiedam

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 275.000,- k.k.

Welkom in jouw nieuwe thuis in de historische wijk “De Plantage”! Deze charmante benedenwoning wacht op jou met open armen en een prachtige 10 meter diepe achtertuin, doordrenkt met zonlicht.

Stap binnen en word verliefd op de tijdloze charme van 1935, perfect gecombineerd met moderne gemakken. Terwijl je over de granito vloeren loopt en je ogen laat dwalen over de glas-in-lood ramen, besef je dat dit niet zomaar een huis is.

Geniet van de warmte van de originele schouw terwijl je door de kamer en suite tussendeuren wandelt, een uniek detail dat deze woning karakter geeft. Maar dat is nog niet alles – een ruime kelder biedt extra ruimte voor opslag of misschien wel jouw eigen hobbyruimte.

Buiten jouw voordeur wacht de levendige Lange Nieuwstraat, bekend als een van de parels van Schiedam. Met een betoverend uitzicht op het oudste stadspark van Nederland, de Plantage, is elke dag gevuld met mogelijkheden voor ontspanning en plezier. Van openlucht bioscoopavonden tot zomerfestivals, dit is waar herinneringen worden gemaakt.
Het gezellige centrum van Schiedam bevindt zich op loopafstand met winkels, restaurantjes, terrassen, het theater en de stadsbibliotheek maar ook de gezellige weekmarkt op vrijdag en diverse supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Op korte afstand ligt ook winkelstraat Groenelaan, waar je eveneens terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. De bereikbaarheid is goed met openbaar vervoer en uitvalswegen op korte afstand zodat omliggende steden als Rotterdam, Den Haag en Delft makkelijk en snel bereikbaar zijn.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze unieke gemeenschap en te genieten van het beste dat Schiedam te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van deze benedenwoning jouw eigen oase in het hart van de stad!

Indeling:

Entree woning onder luifel met granito vloerafwerking en originele voordeur met glas-in-lood bovenlicht. Tochthal met deur naar tussen hal, garderoberuimte, kelderruimte en toegang tot de woonkamer;
De kelder van 7 m² is met 1.72 meter net niet op stahoogte, maar biedt u veel bergruimte. Hier vindt u ook de meterkast;

Sfeervolle woonkamer circa 20 m² voorzien van moderne hout look laminaatvloer met hoge plinten, stucwerk afwerking en kamer en suite tussendeuren met kast naar slaapkamer achter;
Eenvoudige doch nette keuken uitgevoerd in lichte kleurstelling, circa 4.5 m² voorzien van spoelbak, opstelling wasmachine/cv-combiketel en loopdeur naar de achtertuin;

Bijna 10 meter diepe zonnige achtertuin, totaal circa 54 m² met karakteristieke betegeling en veel groen;

Slaapkamer aan de achterzijde circa 16 m² eveneens voorzien van moderne hout look laminaatvloer met hoge plinten, stucwerk afwerking en dubbele openslaande deuren met glas-in-lood bovenlichten naar de achtertuin;
Moderne badkamer voorzien van inloopdouche en een modern wastafelmeubel met spiegel, betegeld tot het plafond in wit/grijze kleurstelling. Separaat toilet met hand wasbakje en gedeeltelijk betegeld in eveneens wit/grijze kleurstelling.

Bijzonderheden:
– Leuke 2 kamer benedenwoning met heerlijke tuin en kelderruimte;
– Woonoppervlakte circa 57 m² en 7 m² kelderruimte (gemeten conform de meetinstructie);
– Tuingerichte woonkamer van circa 20 m² met kamer en suite deuren;
– 10 meter diepe en zonnige achtertuin van circa 54 m²;
– Keurige keuken met opstelling cv-combiketel;
– Ruime slaapkamer circa 16 m² met openslaande deuren naar de achtertuin;
– Moderne badkamer met inloopdouche met wastafelmeubel en separaat toilet;
– Gebouwd in 1935, goed onderhouden, voorzien van energielabel C;
– De woning is gelegen op eigen grond;
– Voldoende openbare parkeerruimte met vergunningstelsel;
– Ligging in karakteristieke “Plantage” nabij het hoofdwinkelcentrum;
– In de buurt van OV als bus en tram, maar ook uitvalswegen als de A4 en de A20 om binnen 20 minuten in Rotterdam of Delft uit te komen.

Overige
Huis kopen? Neem uw eigen NVM Aankoopmakelaar mee!
Download nu via www.dewittegarantiemakelaars.nl de brochure van deze woning.

Een daadwerkelijke koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de schriftelijke overeenkomst hebben ondertekend.

Toelichtingsclausule Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk zij vermeld, dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of een offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 57 m2
  • 119 m2
  • 1

Kenmerken Lange Nieuwstraat 17A

Overdracht

Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte119 m2
Woonoppervlakte57 m2
Inhoud219 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1935
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Lange Nieuwstraat 17A

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

77.838

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

43%

20% NL

31%

20% NL

26%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod