Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis De Bosrand 114 7207 MH Zutphen

Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 475.000,- k.k.

Ben je op zoek naar een huis met ruimte, een zonnige tuin, een grote garage en de mogelijkheid om vanuit huis te werken? Aan de rand van Leesten staat deze fantastische woning met drie slaapkamers, een speels ingedeelde woon-/eetkamer en een 7.50 meter lange garage met een oprit voor meerdere auto’s. In het souterrain zijn nog twee ruimtes, waarvan een in gebruik is als hobbyruimte. Ook voor een kantoor/werkkamer is deze ruimte, met lichtinval, heel geschikt.

De woning staat aan de rand van Zutphen in de kindvriendelijke woonwijk Leesten. Op loopafstand is een winkelcentrum met een grote supermarkt, bloemist, tandarts, fysiotherapeut en een sportschool. Ook vind je in de wijk een basisschool, een speelplek voor de kinderen, een sportcomplex en skatepark De Canyon. Daarnaast wandel je binnen 5 minuten naar het buitengebied, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de natuur.

Indeling:

Begane grond:
Vanaf de lange oprit loop je, via het brede pad en de buitentrap, naar de overdekte entree van deze verrassend ruime woning. In de hal zie je een op maat gemaakte garderobe, de meterkast en de trappen naar het souterrain en eerste verdieping. Rechts in de hal is de nette toiletruimte met een fonteintje, lichte wandtegels en donkere tegels op de vloer.
De woon-/eetkamer en keuken zijn fraai ingedeeld met een speels niveauverschil, waardoor de woonkamer een plafondhoogte van ca. 3,20 meter heeft. Een grote pui met deur naar het terras zorgt voor veel lichtinval. De eetkamer biedt ruimte aan een grote eettafel en een tweede zithoek of fijn werkplek aan huis, met mooi uitzicht naar het groen.
In de keuken staat een lichte hoekopstelling (ca. 2014) met een houten aanrechtblad en volop bergruimte in de kasten en lades. Bij het spoelgedeelte heb je mooi uitzicht naar de rustige straat met veel groen en de oprit. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie.

Souterrain:
Vanuit de hal is het ruime, hoge en multifunctionele souterrain te bereiken. Als eerste is er een ruimte, ingericht als berging. Aan de achterzijde is een ruime hobbyruimte die thans wordt gebruikt om vanuit huis te sporten. De derde, tevens grootste ruimte is de bijna 7.50 meter lange garage met een gootsteen en een kantelpoort met loopdeur. De garage is, net als de rest van het souterrain, verwarmd.

Eerste verdieping:
Niet alleen de begane grond en het souterrain, maar ook de eerste verdieping is heerlijk ruim. Aan de overloop grenzen drie slaapkamers, de badkamer, een aparte toiletruimte en de berging/wasruimte. Op de overloop en in de slaapkamers ligt een mooie pvc-vloer met houtpatroon.
Aan de achterzijde is de zeer ruime master bedroom van meer dan 5 meter breed en met een dubbele toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer bevindt zich in het rechter gedeelte en de derde slaapkamer, ingericht als werkkamer, is aan de voorzijde. In de hoofdslaapkamer hangt een airco-unit van Mitsubishi, die de ruimte kan koelen en verwarmen.
De badkamer is ingedeeld met een ligbad, aparte douche en een wastafel. In de naastgelegen toiletruimte met fonteintje zie je dezelfde stijl als de badkamer en de toiletruimte op de begane grond. Deze ruimtes zijn van het bouwjaar van het woonhuis en al die jaren keurig onderhouden.

Exterieur:
Op de oprit is ruimte voor twee tot drie auto’s, wat erg handig is als familie of vrienden op bezoek komen. Het brede pad naar de buitentrap en de overdekte entree is geheel betegeld met mooie, grote betontegels.
De achtertuin met niveauverschil is gesitueerd op het zonnige zuiden. Het grote terras grenst aan de woonkamer en voor de berging is een tweede terras gemaakt. Verder zie je veel groen in de tuin en een mooie boom die voor een fijne schaduwplek zorgt. En ligt er sneeuw? Dan is de helling perfect om te sleeën! Via de poort lopen de kinderen, zonder een auto tegen te komen, naar een superleuke speeltuin.

Bijzonderheden:
– De woning is voorzien van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
– Houten kozijnen met HR-glas;
– Het buitenschilderwerk is in oktober 2016 uitgevoerd;
– Verwarming via een Hr-ketel (Remeha Calenta, 2009) en een airco-unit in de hoofdslaapkamer;
– Groot souterrain met een inpandige garage en een berging/hobbyruimte;
– Drie slaapkamers, waarvan een met een balkon;
– Mogelijkheid voor een dakopbouw (extra verdieping);
– Energielabel A

  • 170 m2
  • 319 m2
  • 3

Kenmerken De Bosrand 114

Overdracht

Vraagprijs€ 475.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte319 m2
Woonoppervlakte170 m2
Inhoud603 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1999
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging De Bosrand 114

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

47.340

Vergelijkbaar woningaanbod