Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Monteverdistraat 153 1447 NG Purmerend

Verkocht o.v.

€ 475.000,- k.k.

Parkachtig wonen, nabij veel groen en waterpartijen, op steenworpafstand van winkelcentrum “Meerland” en binnen een half uur (ook met het openbaar vervoer) in Amsterdam. Twee basisscholen op loopafstand en middelbare scholen op korte fietsafstand, nabij sportscholen, voetbalvelden en het bos…het lijken willekeurige kenmerken, maar ze komen bij de Monteverdistraat in de geliefde Purmer-Zuid in Purmerend allemaal samen.

Toch kunnen wij er nog het nodige aan toevoegen, denk aan een ruime parkeerplaats op eigen erf, een ontzettend zonnige en keurig onderhouden tuin op het zuidoosten, vrij uitzicht aan de voorkant, een dubbele kunststof schuifpui om die heerlijke tuin te betreden, zoals de Britten het zo mooi zeggen “the list goes on and on”.

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie! Bekijk daarnaast ook de gepresenteerde woningvideo voor een goede indruk van de woning!

Zoals je ongetwijfeld op de beelden hebt gezien, is de woning echt een plaatje. De woonkamer is ruim en ontzettend licht, de zwart hoogglans keuken is fraai gelegen aan de voorzijde, welke is voorzien van een speelse erker en de slaapkamers zijn tot in de puntjes afgewerkt!

De moderne, tijdloze badkamer is eveneens luxe uitgevoerd en de master-suite, bereikbaar met de vaste trap naar de tweede etage, is strak afgewerkt en voorzien van inbouw kasten.

Hoewel niet noodzakelijk gezien de ruimte, is het in de wijk eveneens toegestaan om de woning te vergroten middels een dakopbouw en een dakkapel. Bovendien ontleent de achterzijde van het dakvlak zich uitstekend voor zonnepanelen, door de zonnige ligging.

De prachtige parkachtige omgeving accentueert het woongenot en de voorzieningen maken het helemaal af.

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied in Noord-Holland. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 108 m2
  • 181 m2
  • 3

Kenmerken Monteverdistraat 153

Overdracht

Vraagprijs€ 475.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte181 m2
Woonoppervlakte108 m2
Inhoud426 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1988
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Monteverdistraat 153

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

79.928

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

22%

20% NL

30%

20% NL

48%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod