Ga naar inhoud

Te koop: appartement Havenstraat 10A 3131 BD Vlaardingen

De Witte Garantiemakelaars Vlaardingen
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 309.000,- k.k.

Stap binnen in deze oase van luxe en comfort, waar modern design en historische charme samenkomen in het bruisende hart van Vlaardingen! Deze adembenemende bovenwoning, met een royaal vloeroppervlak van maar liefst 93 m², belichaamt de perfecte combinatie van stijlvol wonen en praktisch gemak.

Betoverend uitzicht op de pittoreske Oude Haven verwelkomt je bij binnenkomst, terwijl de ruime woonkamer aan de voorzijde je omarmt met zijn karakteristieke raampartijen en gezellige gashaard – een uitnodigende plek voor ontspanning en vermaak. Laat je verrassen door de moderne half open keuken, compleet met alle moderne gemakken, perfect voor culinaire avonturen en gezellige diners met vrienden en familie. Stap naar buiten op het heerlijke balkon op het zonnige westen, waar je kunt genieten van de zonovergoten momenten en adembenemende zonsondergangen.

Op de bovenverdieping wacht een oase van rust met een royale master slaapkamer en twee gezellige slaapkamers, allemaal doordrenkt van comfort en sereniteit. De moderne badkamer, met zijn luxueuze ligbad en strakke douchescherm, biedt de perfecte plek om te ontspannen en te herbronnen na een drukke dag.

Gebouwd in het karakteristieke jaar 1931 en met zorg onderhouden, biedt deze woning een perfecte mix van historische grandeur en eigentijds comfort. Deels voorzien van dubbel glas en uitgerust met centrale verwarming, is dit huis klaar om jou te verwelkomen in zijn warme omhelzing.

Gelegen in het bruisende centrum van Vlaardingen, biedt deze woning een schat aan voorzieningen binnen handbereik, van bioscoop tot casino, van winkels tot theaters, en nog veel meer. Voor de natuurliefhebbers bieden de nabijgelegen Broekpolder en de Vlaardingse Vaart een prachtig toevluchtsoord om te genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Met het openbaar vervoer en de belangrijkste uitvalswegen binnen handbereik, is de wereld aan je voeten. Verken de levendige straten van Rotterdam, bewonder de historische pracht van Delft, of geniet van de verfrissende bries aan de kust van Hoek van Holland – allemaal binnen handbereik!

Dompel jezelf onder in de weelde van deze prachtige bovenwoning en laat je verrassen door het beste dat wonen in Vlaardingen te bieden heeft. Een unieke kans wacht op jou – grijp het nu!

Indeling:

Begane grond
Entree woning, hal met fraaie wand betegeling, garderoberuimte, meterkast en trap naar de eerste verdieping;

Eerste verdieping
Overloop voorzien van trap naar de tweede verdieping en toilet keurig afgewerkt en gedeeltelijk betegeld;

Royale woonkamer aan de voorzijde, sfeervol met de gashaard, roedes in de ramen aan de voorzijde, zijraam, strak afgewerkt met een moderne hout look laminaatvloer voorzien van hoge plinten, stucwerk afwerking, 2 vaste kasten met de originele vakwerkdeuren en een erker aan de voorzijde met een prachtig uitzicht over de Oude Haven van Vlaardingen;
Eetkamer aan de achterzijde totaal circa 38 m²;

Half open keuken circa 4 m² voorzien van 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, combi-oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser. spoelbak en deur naar het terras achter;
Zonnig terras met composiet vlonder delen op het westen circa 10.5 m²;

Tweede verdieping
Ruime overloop met vakwerkdeuren voor toegang tot alle vertrekken. De gehele etage is afgewerkt met een moderne hout look laminaatvloer en strakke wand en vloer afwerking;

Slaapkamer 1 aan de voorzijde circa 9 m²;
Slaapkamer 2 aan de voorzijde circa 9 m²;
Slaapkamer 3 aan de achterzijde circa 6 m² en vaste schuif wandkast;

Keurige badkamer circa 3 m² voorzien van Whirlpool ligbad, wastafelmeubel met waskom en ingebouwde kraan, elektrische vloerverwarming en een dakraam;

Was- en stookruimte circa 2.5 m² voorzien van cv-combiketel (2024), wasmachine- en droger aansluiting.

Bijzonderheden
– Met behoud van karakter gemoderniseerde 4 kamer bovenwoning;
– Woonoppervlakte 93 m² (gemeten conform de meetinstructie);
– Royale woonkamer met eetkamer van circa 38 m² prachtig uitzicht over de Oude Haven van Vlaardingen;
– Moderne half open keuken met alle hedendaagse inbouwapparatuur;
– Zonnig terras van circa 10.5 m² op het westen;
– 3 goede slaapkamers;
– Keurige badkamer met Whirlpool ligbad, wastafelmeubel met ingebouwde kraan, elektrische vloerverwarming en een dakraam;
– Separate was – en stookruimte met cv-combiketel en wasmachine- en droger aansluiting;
– Gebouwd in 1931, goed onderhouden, fraai afgewerkt, deels voorzien van dubbel glas en centrale verwarming;
– Onderdeel van een actieve vereniging van eigenaren met een bijdrage van € 105 per maand;
– Erfpacht tot 19 april 2046 € 269 per jaar (fiscaal te verrekenen);
– Parkeermogelijkheden met betaalbare parkeervergunning;
– Zeer centraal gelegen in het centrum van Vlaardingen met gezellige stadspark, horecagelegenheden, sportscholen, bioscoop, theater, zwembad, supermarkten en divers winkelaanbod,;
– Nabij openbaar vervoer als bus en metro en uitvalswegen als de A4 en de A20.

Overige
Huis kopen? Neem uw eigen NVM Aankoopmakelaar mee!
Download nu via www.dewittegarantiemakelaars.nl de brochure van deze woning.

Een daadwerkelijke koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de schriftelijke overeenkomst hebben ondertekend.

Toelichtingsclausule Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk zij vermeld, dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of een offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 93 m2
  • 3

Kenmerken Havenstraat 10A

Overdracht

Vraagprijs€ 309.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte93 m2
Inhoud304 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1931
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelF

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Havenstraat 10A

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

71.999

Vergelijkbaar woningaanbod