Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Konijnenweg 25 6823 KX Arnhem

Roel Willemsen Garantiemakelaars Arnhem
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 270.000,- k.k.

Zoek jij een betaalbare woning met karakter, leuk gelegen en klaar om in te trekken? Dan is de Konijnenweg 25 perfect voor jou, een prachtig gelegen hoekwoning met een rijke historie die teruggaat tot 1924. Met een comfortabele woonoppervlakte van ca. 60 m2, is dit de ideale woning voor starters en jonge gezinnen. 

Wat maakt Konijnenweg 25 zo bijzonder?
Deze woning straalt echt historische charme uit, met zijn knusse uitstraling en gezellige inrichting. Gelegen op een heuvel is er een weids uitzicht over het groen. Maar wat het nog meer speciaal maakt, is de prachtige, zonnige tuin. Deze biedt optimale privacy omdat deze oplopend is. En het beste van alles? De woning is in topconditie, dus je kunt er meteen intrekken. Klinkt dat niet als een droom die uitkomt?

Woning highlights:
+ Weinig onderhoud door modernisering van sanitair (2022) en keuken (2020)
+ Cv-ketel uit 2024, eigendom
+ Beschermd stadsgezicht
+ Fraaie houten vloer
+ Recent voorzien van spouwmuurisolatie en vloerisolatie (2022)
+ Kunststof kozijnen (behalve de voordeur, die is van hout) met dubbel glas

Woning kenmerken: 
+ Hoekwoning
+ Woonoppervlakte: 60 m2
+ Externe bergruimte: 5 m2
+ Bouwjaar: 1924
+ Energielabel D

Verkoper verteld: 
“Toen ik deze woning voor het eerst zag, was ik meteen verkocht door de goed onderhouden staat en de charmante ligging in een van de leukste delen van Arnhem. De woning ligt in een rustig en groen straatje in Geitenkamp, dicht bij zowel de stad als de Veluwe, en biedt gezellige wijkactiviteiten zoals het Hoogte80 festival. De woning straalt knusheid en gezelligheid uit, met een prachtige, zonnige tuin die veel privacy biedt. De unieke ligging op de heuvel geeft continu een groen uitzicht, wat het huis extra speciaal maakt.”

Indeling:
Begane grond:
Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een charmante entree die direct toegang biedt tot het toilet, voorzien van een prachtige terrazzo tegelvloer en fonteintje, en de kelderkast met de vernieuwde meterkast. De hal straalt een warme sfeer uit dankzij de fraaie houten vloer welke naadloos overgaat in de open keuken en woonkamer. Grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen en bieden een vrij uitzicht op zowel de groene voor- als achtertuin. De woonkamer is ruim genoeg voor een gezellig zit- en eetgedeelte en geeft toegang tot de open keuken, afgewerkt met een stijlvol houten werkblad en een barretje. De keuken is compleet uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een oven, koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser en afzuigkap, en biedt via een deur directe toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping leidt een overloop naar alle kamers. De twee slaapkamers (ca. 10m2 en 5m2) zijn voorzien van een nette laminaatvloer, zijn heerlijk licht en bieden voldoende ruimte voor zowel een bed als kastruimte. De moderne badkamer (ca. 6m2) is voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet, een raam voor natuurlijke ventilatie, elektrisch afzuigsysteem en een badkamermeubel met spiegel en verwarming. Het badkamermeubel heeft een fraaie afwerking in witglans met een houten blad, terwijl de terrazzo vloertegel en witte wandtegels zorgen voor een frisse uitstraling die naadloos aansluit op het beneden toilet. Daarnaast beschikt de woning over een afgescheiden wasruimte.

Vliering:
De vliering biedt extra opbergruimte, toegankelijk via een vlizotrap, ideaal voor het opbergen van seizoensgebonden spullen en meer. In het dakbeschot zijn asbestverdachte platen aangetroffen.

Buitenruimte:
De buitenruimte van de woning bestaat uit een sfeervolle karakteristieke voortuin en een speels aangelegde achtertuin met verschillende hoogteverschillen gelegen op het noordwesten. Hier geniet je van veel privacy, en in de zomer schijnt de zon de hele dag in de tuin. In de winter is de zon vooral aan het begin en aan het eind van de dag aanwezig. Maar ook in de voortuin kun je heerlijk vertoeven en op elk moment van de dag van de zon genieten. Aan de zijkant van de woning bevindt zich een overdekte berging voor fietsen en containers, en een gedeelde poort met de buren om middels deze achterom in je achtertuin te komen.

Locatie:
Geitenkamp is een unieke wijk in Arnhem die je betovert met haar pittoreske stedenbouw en zeldzame tuindorpkarakter. De hoogteverschillen en schilderachtige huizen en poortjes geven de wijk haar eigen charme. Met uitstekend openbaar vervoer en nabijheid van belangrijke wegen zoals de A12 en A50 is de bereikbaarheid optimaal. Voorzieningen zoals een supermarkt en basisscholen liggen op loopafstand, terwijl het bruisende centrum van Arnhem slechts vijftien minuten fietsen is. Ontspan bij het uitkijkpunt bij Valkenhuizen, waar je tevens ook de sportvereniging Valkenhuizen kunt vinden.

Bereikbaarheid:
+ Treinstation 1,97 km
+ Bushalte 0,20 km
+ Centrum 2,12 km
+ Snelweg afrit 1,20 km
+ Supermarkt 0,35 km
+ Kinderopvang 0,65 km
+ Basisonderwijs 0,66 km
+ Voortgezet onderwijs 0,37 km

Aanvaarding: in overleg, indicatie augustus 2024

Is de Konijnenweg 25 de plek waar jij je nieuwe hoofdstuk begint? Neem nu contact op voor een bezichtiging. 

Disclaimer:
De vermelde afmetingen zijn circa maten. Eventuele afwijkingen tussen de werkelijke en opgegeven circa maten/oppervlakten leiden niet tot enig recht op schadevergoeding. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze specificaties.

  • 60 m2
  • 155 m2
  • 2

Kenmerken Konijnenweg 25

Overdracht

Vraagprijs€ 270.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte155 m2
Woonoppervlakte60 m2
Inhoud212 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1924
Dak typeSchilddak
IsolatievormenMuurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Konijnenweg 25

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

155.699

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

50%

20% NL

21%

20% NL

29%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod