Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Snoeksloot 11 3993 HG Houten

Verkocht o.v.

€ 519.000,- k.k.

Sommige woningen mag je in je zoektocht naar je nieuwe [t]huis echt niet overslaan! Dit is zo’n woning, gelegen op loopafstand van het mooie Kooikerspark en de Kooikersplas, staat deze ruime eengezinswoning garant voor vele jaren woonplezier, of je er nu samenwoont of met je gezin, ruimte en wooncomfort genoeg!

De woning is compleet in omvang en afwerking! Zo is de woonkamer voorzien van een riante uitbouw (3 meter!) en heb je de beschikking over een zonnige tuin (Zuid-Westen) met een eigen parkeerplaats onder de CARPORT, ideaal voor als je bijvoorbeeld al beschikt over een elektrische auto omdat de aanleg van een eigen laadpaal hier mogelijk is! De lichte en strakke keuken is aan de voorzijde van de woning gepositioneerd en is uitgerust met alle denkbare inbouwapparatuur. Bij de keuken is er direct veel ruimte voor een grote eettafel waar je met je gezin heerlijk kunt tafelen. De riante living, met gezellige gashaard voor de wintermaanden, biedt genoeg mogelijkheden om een prettige indeling te realiseren voor bijvoorbeeld je meubels of mooie kastenwand. Via de hal met toiletruimte bereik je de eerste verdieping. Op deze eerste verdieping tref je drie mooie slaapkamers aan (waarvan één met vaste schuifkast) en de vernieuwde badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een inloopdouche met glazen wand en deur, tweede toilet, wastafelmeubel, bijbehorende kast en designradiator. De zolderverdieping is, door de dubbele dakkapel, eveneens zeer royaal en licht te noemen. Hier is een slaapkamer gerealiseerd en heb je op de voorzolder voldoende ruimte voor hobby of thuiswerken. Ook is hier de aparte was- en stookruimte aanwezig die netjes weggewerkt is achter een deur.

De woning is erg netjes onderhouden en afgewerkt. De kunststof kozijnen en gevelafwerking zijn onderhoudsvriendelijk waardoor je meteen bespaart op bijvoorbeeld je schilderkosten. Ook bespaar je op je energiekosten; er zijn in 2018 namelijk 9 zonnepanelen geplaatst die een mooi steentje bijdragen aan je lage energierekening.

Woonwijk De Sloot ligt centraal in Houten. Je bent met enkele fietsminuten op winkelcentrum Het Rond of bezoekt natuurgebied Nieuw Wulven met fietsroutes richting Bunnik en Utrecht. Winkelcentrum Het Rond heeft je veel te bieden. Zo heb je hier leuke horeca met terrassen, een bioscoop een theater en het NS-station met treinverbinding naar Utrecht en/of Den Bosch!

Wil je wonen op een leuke locatie met het mooie Kooikerspark en plas om de hoek? Maak dan een afspraak om deze gezinswoning bij uitstek te bezoeken!

INDELING:

BEGANE GROND: Voortuin, entree/hal, meterkast, toiletruimte met wandcloset, trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is in 2001 voorzien van een 3 meter diepe uitbouw waarbij tevens de achterpui is vervangen. Een zee van ruimte met voldoende mogelijkheden! De moderne keuken (2017) is aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combimagnetron, oven, koel- en vriescombinatie, apothekerskast, plintboiler, handige pannenkast, vaatwasmachine en een mooie inductiekookplaat met daarboven een afzuiggedeelte die netjes is weggewerkt in het verlaagde plafond.

Via de tuindeur bereik je de zonnige achtertuin met zonnescherm en een mooie zonligging op het Zuidwesten. De tuin is netjes bestraat en heeft naast een ruime schuur met zadeldak ook nog een kleinere berging voor bijvoorbeeld scooter of motor. Parkeren doe je op eigen terrein onder de carport.

EERSTE VERDIEPING: overloop, toegang tot drie slaapkamers waarbij de slaapkamer aan de voorzijde is uitgerust met een vaste schuifkast en de 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een rolluik. De badkamer is in 2018 gemoderniseerd en beschikt over een mooie douche met glazen wand en deur, modern tweede toilet, wastafelmeubel met bijbehorende kast en een designradiator.

De slaapkamers zijn 9, 11 en 12 m2 groot.

TWEEDE VERDIEPING: ruime voorzolder met dakkapel die is voorzien van een elektrisch rolluik, aparte was- en stookruimte met Bosch c.v.-ketel en Brink heteluchtverwarming.
Vanaf de voorzolder is ook de slaapkamer bereikbaar, ook deze beschikt over een dakkapel en elektrische zonwering in de vorm van rolluiken.

Extra bergruimte tref je aan op de gerealiseerde vliering en de knieschotten!

BIJZONDERHEDEN:
-Zeer royaal uitgebouwde woonkamer (55 m2);
-Zonnige tuin op het Zuid Westen;
-Achtergevel voorzien van elektrisch zonnescherm;
-Parkeren op eigen terrein onder carport;
-9 Zonnepanelen aanwezig gelegd in 2018;
-Realiseren eigen laadpaal mogelijk;
-Keuken vernieuwd in 2017;
-Badkamer vernieuwd in 2018;
-Uitbouw woonkamer 2001;
-Woonkamer voorzien van gashaard met marmeren schouw;
-Plafond woonkamer glad stucwerk;
-Plafond badkamer betreft een spanplafond;
-Dakkapellen met rolluiken geplaatst in 2009;
-Exact gemeten (woonhuis 132,80 m2);
-Bekijk voor de indeling de plattegronden;
-Alle voorzieningen binnen handbereik!
-Energielabel B.

  • 132 m2
  • 169 m2
  • 4

Kenmerken Snoeksloot 11

Overdracht

Vraagprijs€ 519.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte169 m2
Woonoppervlakte132 m2
Inhoud460 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1985
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Snoeksloot 11

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

49.300

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

30%

20% NL

32%

20% NL

38%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod